Івано-Франківськ

Легендарний Міхаель Шумахер уперше з’явився на публіці

Семиразовий чемпіон Формули-1 Міхаель Шумахер вперше за останні 11 років відвідав публічний захід.

image scaled

Днями Джина-Марія, дочка легендарного автогонщика Міхаеля Шумахера, вийшла заміж. Весілля зіграли на Майорці на сімейній віллі Шумахерів, і як пишуть німецькі таблоїди, серед гостей був і Міхаель.

Після того, як Шумахер отримав тяжку травму голови у французьких Альпах у грудні 2013 року, родина гонщика ретельно оберігала його приватне життя від сторонньої уваги, і лише кілька людей знали про справжній стан здоров’я семиразового чемпіона світу. Однак на весіллі доньки Міхаель вперше за десять років з’явився на публіці.

66fc9d83e56bb1.41563778

На урочистій церемонії було вжито певних заходів для забезпечення конфіденційності. На вході на віллу всіх гостей попросили здати телефони, щоби ніхто не фотографував Шумахера. Однак той факт, що вперше за багато років Міхаеля побачили не тільки близькі лікарі, але й інші люди, може свідчити про те, що Корінна Шумахер дещо пом’якшила підхід до дотримання конфіденційності свого чоловіка.

Не виключено, що в найближчому майбутньому Міхаель Шумахер з’явиться ще на одному сімейному урочистості. Данська модель Лайла Хасанович натякнула, що її давній залицяльник Мік Шумахер, син легенди Формули 1, зробив їй пропозицію, продемонструвавши в соціальній мережі фотографію діамантового каблучки на своєму пальці.

Що відомо про стан Шумахера 

Майже 11 років тому семиразовий чемпіон Формули-1 вирушив на відпочинок на французький гірськолижний курорт Мерібель. Там Міхаель Шумахер пішов на схил кататись зі своїм сином на лижах, але вискочив поза трасу, наїхав на валун та підлетів у повітря, після чого впав. Вдарився легендарний спортсмен головою об камінь. Шолом поглинув більшу частину удару, але тріснув. Як наслідок, Шумахер отримав важку черепно-мозкову травму.

Майже два роки гонщик пробув у медикаментозній комі. Поступового його вивели з неї та дозволили повернутись додому, але за умови постійної реабілітації.

Наразі інформації про стан здоров’я легенди Формули-1 майже немає, бо його дружина і діти тримають все у секреті. Начебто, Шумахеру досі потрібна цілодобова медична допомога. З чуток, він не розмовляє, а спілкування відбувається за допомогою очей.

Читайте також: 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

    © 2020 Всі права захищено