Івано-Франківськ

Зеленський нагородив 102 окрему бригаду Сил ТрО з Франківщини почесною відзнакою

Стрічка «За мужність та відвагу» — є колективною нагородою бригади.

Зеленський нагородив 102 окрему бригаду Сил ТрО з Франківщини почесною відзнакою

Президент України Володимир Зеленський нагородив 102 окрему бригаду Сил територіальної оборони ЗСУ Івано-Франківщина почесною відзнакою “За мужність та відвагу”. Про це повідомляють на сторінці бригади у Фейсбук, пише ПІК.

Відповідний указ оприлюднили на офіційному сайті президента:

“З метою гідного вшанування мужності та героїзму, виявлених під час захисту державного суверенітету, незалежності та територіальної цілісності України, постановляю: Відзначити почесною відзнакою «За мужність та відвагу» 102 окрему бригаду територіальної оборони Сил територіальної оборони Збройних Сил України”.

У 102-й бригаді додають, що ця почесна відзнака — стрічка «За мужність та відвагу» — є колективною нагородою, яка надається військовим частинам за їхній відважний внесок у захист державних інтересів.

Нагорода відзначає не тільки індивідуальні досягнення, а й колективну мужність та відвагу, проявлену під час ведення бойових дій, виконання спеціальних завдань та в умовах, що потребують особливої рішучості та самовідданості.

Довідково: 102 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ була створена у 2018 році на Івано-Франківщині. У квітні 22-го підрозділ в повному складі вирушив в зону бойових дій. Відтоді захищає Україну на Запорізькому напрямку.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено