Івано-Франківськ

Головного “радикала” Ляшка призначили на посаду комбата безпілотних систем

Екс-політик за два роки служби в цій бригаді зарекомендував себе найліпшим чином.

lyashko t me liashko official 6b4ebe63b76eebb1b8c4b9e84be76a0d 1200x675 scaled

Лідера “Радикальної партії” Олега Ляшка призначили командиром батальйону безпілотних систем управління окремої механізованої бригади.

У Сухопутних військах пояснюють, що призначення лідера “Радикальної партії” екснардепа Олега Ляшка, який служить у лавах ЗСУ, на посаду командира батальйону безпілотних систем управління окремої механізованої бригади пов’язане з його успіхами в цій царині.

Рішення про переміщення лейтенанта Ляшка на посаду командира батальйону безпілотних систем 63-ї ОМБР прийнято на підставі клопотання та плану переміщення командира 63-ї ОМБР”.

У повідомленні наголошується, що за даними, отриманими від 63-ї ОМБР, лейтенант Ляшко за два роки служби в цій бригаді зарекомендував себе найліпшим чином.

Зазначається, що під час його перебування на посадах, пов’язаних із безпілотними системами, була організована робота з відбиття значної кількості механізованих штурмів, знищено сотні одиниць техніки та живої сили противника;

У вересні ББС 63-ї ОМБР увійшов до топ-10 підрозділів за ефективністю серед підрозділів та з’єднань Збройних сил України щодо ураження живої сили, військової техніки та інших засобів противника з використанням безпілотних систем.

Тож, враховуючи вищезазначене, командуванням 63-Ї ОМБР та 11 армійського корпусу, було прийнято відповідне кадрове рішення щодо призначення лейтенанта Ляшка на посаду командира батальйону безпілотних систем 63-ї окремої механізованої бригади, наголошують військові.

Читайте також: 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено