Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень: 26 жовтня – 1 листопада

Ракам астрологи радять усамітнюватись, а Скорпіонам прогнозують інтерес до грошей.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 3

Ваш гороскоп на тиждень – від 26 жовтня до 1 листопада – сповнений прогнозів та підказок, які варто враховувати, пише ПІК.

ОВЕН

Тиждень сприятливий для обміну думками, вираження інтересів обох сторін, для виступів і рекламних заходів, для укладення контрактів, отримання консультацій, встановлення корисних громадських зв’язків. Гроші, фінанси і цінності будуть в центрі вашої уваги в кінці жовтня.

Можливе  завершення фінансових питань. І якщо для вас ці питання актуальні, то ви зможете виплатити свої борги. Центр подій зміщується від вас до інших людей. Особливо це стосується ваших шлюбних або ділових партнерів.

ТЕЛЕЦЬ
Можливі зміни, пов’язані з юридичними питаннями, контрактами, зв’язками з громадськістю, доходами рідних і ситуаціями, в яких ви будете прагнути до співпраці. Задля досягнення спільнщї мети.

Ви зможете встановити партнерські взаємини або вирішити юридичні питання, але будуть потрібні великі грошові витрати. Успіх у справах і репутація залежать від здатності протистояти миттєвим коливанням настрою і надмірним претензіям.

БЛИЗНЯТА
Період завершення робіт і втілення творчих проєктів. Може виникнути бажання піти від суєти, щоб можна було спокійно віддатися своїм думкам. Або, нарешті зайнятися тим, до чого тягнеться душа. Уваги зажадають діти, в житті яких можуть відбуватися важливі події.

Намагайтеся приділити їм максимум уваги, навіть якщо ваші діти вже дорослі і мають свої сім’ї. Успіх чекає на тих людей, чия діяльність пов’язана з мистецтвом. Робота, що вимагає творчого підходу, принесе задовольняють результати.

РАК

Вам необхідні  в цей період моменти усамітнення, щоб зберегти своє фізичне і психічне здоров’я, поповнити свої внутрішні ресурси. Сильна нервозність і дратівливість віщує можливу небезпеку травм і нещасних випадків. Для діяльності, яка вимагає самодисципліни і витримки, тиждень абсолютно несприятливий.

Зайва збудливість і хвилювання через дрібниці призводять до надмірного збудження нервової системи та порушень ритму серцевої діяльності. Вагітним варто бути дуже обережними – можливі передчасні пологи.

ЛЕВ

Підвищується кількість конфліктних ситуацій, протистоянь з керівництвом. До особливо великих втрат схильний спільний капітал, через що можливі зіткнення з компаньйонами. Податки, так звана “чорна каса”, приховані доходи, можуть стати джерелом неприємностей і розбіжностей.

Протиріччя з домашніми, непорозуміння в любовних взаєминах, можуть привести до несподіваних неприємних змін. Бійтеся необдуманих слів і жестів. Приборкайте блукання почуттів, і ви збережете все, що вам дороге.

ДІВА
Ви багато перебуватимете в русі, постійно прагнете до різноманітності і змін. У вас з’являється безліч невідкладних справ і питань, які потребують негайного вирішення. На вас звертають увагу, кількість розмов і листування збільшиться, потік інформації та ідей посилиться.

Виникають обставини, які змусять вас розвивати або покращувати основні навички, більше читати і збирати інформацію. Взаємини і спільна діяльність з ближнім оточенням – братами, сестрами і сусідами, активізуються.

ТЕРЕЗИ

Можливі нетривалі поїздки, короткочасні відрядження або зміна квартири, роботи. Під час оформлення документів та інших важливих паперів, будьте дуже уважними, ймовірність серйозних помилок значно зростає.

Не варто брати гроші в борг або оформляти кредит. Від 28 жовтня Венера, ваш управитель, перейде в знак Терезів. Тут у неї сильний статус – управління, що сприяє любовним взаєминам, відновленню втрачених зв’язків. В кінці місяця жіноча та чоловіча енергії перебуватимуть в рівновазі.

СКОРПІОН
Посилюється інтерес до грошових справ, мислення стає більш практичним, з’являються нові ідеї та плани, що стосуються фінансових справ. Покупки, витрати стають основною темою розмов. В цей час ви можете шукати роботу або додаткові джерела заробітку.

В особистих і ділових взаєминах на перший план виходить взаємна вигода, це дозволить зрозуміти один одного, усвідомити особисту відповідальність за свої дії. Можливо, ви сплануєте свій бюджет, або ж внесете деякі зміни, або ухвалите рішення про те, як керувати своїми фінансами.

СТРІЛЕЦЬ
Хочеться різноманітності в житті, нудно сидіти на одному місці, важко сприймаються обмеження. Набуває важливість широкий огляд, перспективи, ви шукаєте інформацію, яка задовольнить цю потребу, тому в центр уваги починають висуватися питання подорожей або освіти.

Ви також можете піддати перевірці свою систему цінностей або зайнятися своїм тілом, зміцненням імунітету. Вам приходять хороші ідеї про те, як розпорядитися своїми ресурсами, що з цим робити. Грошові питання вирішуються позитивно для вас.

КОЗОРІГ

З’являються нові ідеї та ідеали, так що це гарний час для розширення свого світогляду, поглибленого вивчення іноземних мов. Це період усвідомлення того, що вам необхідно, щоб бути щасливим і плідно працювати.

Ви можете знайти особливі переваги, завдяки давнім друзям або ситуацій, в яких знайдете нових друзів і однодумців. До кінця місяця робота і грошові питання відходять на другий план, вас буде притягувати нова творча сфера, або ви знайдете якийсь унікальний спосіб самовираження.

ВОДОЛІЙ
Гарний час для людей, зайнятих у сфері мистецтва, моди, розваг. Можливо відновлення важливих для вас взаємин з давніми партнерами. Зустріч може відбутися під час виконання своїх посадових обов’язків і вплинути в подальшому на кар’єру.

Додаткові доходи може принести інтелектуальна праця, діяльність, пов’язана з поїздками і переміщеннями. Виникає багато справ, пов’язаних з сім’єю, відбуваються якісь домашні зміни. Подорожі, ділова активність, нова кар’єра, навчання та інші питання менш значущі, якщо тільки вони безпосередньо не пов’язані з будинком і сім’єю.

РИБИ

Емоції об’єднуються з раціональним мисленням, що дозволяє ухвалювати правильні рішення. Якщо ваша діяльність пов’язана з консультуванням, інформуванням, отриманням відомостей, то на вас чекає успіх. Завдяки накопиченим знанням і практичному досвіду, ви зможете правильно висловити свої ідеї і отримати підтримку колег і ближніх родичів.

Стриманість в прояві почуттів, строгість оцінок і обачність, будуть вашими вірними помічниками. Зав’язуються романтичні стосунки, які можуть привести до офіційного союзу або довгострокового співробітництва.

  • Ваш гороскоп на тиждень – від 26 жовтня до 1 листопада – сповнений прогнозів та підказок, які варто враховувати.

Читайте також:

Свинський базар у Тлумачі: сюди їдуть з кількох областей

На Городенківщині перед святом Покрови зацвів бузок (ФОТО)

На Прикарпатті “вікінги” з Донеччини розводять кіз та возять туристів на конях (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено