Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на січень-2021

Близнюкам астрологи радять координувати свої дії з оточенням, у Раків бачать сприятливий період для потужного прояву індивідуальних здібностей.

0f755e39e6b06e7716ced7fe0bb9b849 scaled

Ваш гороскоп на січень-2021 сповнений оптимістичних прогнозів, що можуть здійснитися за певних умов.

Овен

Часу на відпочинок в цей період немає. Можливі матеріальні збитки у сфері бізнесу, необхідність непередбачених виплат або витрат, наприклад на ліквідацію наслідків аварії чи поломки обладнання. У цей час відбувається більше помилок у роботі через поспіх, конфлікти між працівниками.

У цей період не слід іти на нову роботу, купувати нерухомість, починати ремонт чи іншу важливу справу. Особливо складний період — середина січня, будьте уважні, тому що ризик травматизму і нещасних випадків на виробництві значно зростає.

Телець

Спільні проєкти дають позитивні результати, матеріальне задоволення. Обставини будуть сприяти активному спілкуванню з оточенням і ефективній фізичній діяльності. Цей час не варто проводити на самоті. Не упускайте нагоди проявити творчі здібності.

Відносини з представниками протилежної статі будуть успішними, а якщо досі вони йшли не надто гладенько, прийшов час створити приємну атмосферу і знайти гармонію в особистому житті. До всього, вам можуть кинути виклик, пов’язаний з конкуренцією і ризиком.

Близнята

Не варто робити поспішні кроки та висновки. Необхідно координувати свої дії з іншими, а також перевіряти інформацію, бути послідовними й об’єктивними. Результат приходить повільно, за рахунок власних зусиль і здібностей. Це час для вирішення питань, які належать до довгого, стратегічного планування.

Під час спілкування з колегами або керівництвом варто спиратися на конкретні факти, звертання до емоцій і почуттів принесуть швидше негативну реакцію.

Рак

Сприятливий період для яскравого, потужного прояву індивідуальних здібностей, що може привести до творчого злету. Ваша щедрість і життєрадісність, дає заряд енергії оточенню і заряджає його оптимізмом.

Найскладніші та болючі питання вирішуються легко й радісно. Життя розбурхує вас, змушує активно проявитися, використовувати вольові якості. Ви опиняєтеся в центрі уваги, дуже багато залежить від прийнятих вами рішень. Зміцнюється енергетика, поліпшується самопочуття, посилюється імунітет.

Лев

У першій половині січня — хороший час для початку циклів творчої і ділової активності, які сприяють зростанню популярності. Активізуються взаємини з дітьми, з близькими родичами. Але від середини місяця з’являються складності, перешкоди в справах, конфлікти, провокації з боку колег.

Ваше прагнення до особистих досягнень в цей період буде особливо сильним. Але навряд чи воно буде підтримуватися колегами й керівниками.

Діва

Стислість, факти і чіткість — ось основа успіху в цей період. У вас є всі можливості, щоб вирішити найважливіші питання. Дотримуйтеся графіка, встановленого розпорядку, інакше порушення робочого режиму та легкі недоліки в роботі можуть викликати ускладнення, тому проявляйте увагу до дрібниць і пунктуальність.

У ділових переговорах не слід виходити за межі конкретної встановленої теми, потрібно як ніколи дотримуватися субординації і дотримуватися формальних правил.

Терези

У цей період дуже добре проходити різноманітні курси для підвищення кваліфікації. Відстежуйте всю інформацію, яка надходить до вас — вона виявиться важливою і корисною для вас надалі, намагайтеся не допускати помилок, бо вони повернуться великими проблемами.

Щоб досягти мети, необхідно налаштуватися на діловий лад і, якщо є можливість, показати свою компетентність і професіоналізм. Це найкращий час для обмірковування своїх планів на майбутнє і вироблення стратегії для досягнення своїх життєвих цілей. Якщо таких немає, то саме час задуматися про це.

Скорпіон

Сприятливий період для публікацій у спеціальних фахових виданнях. Січень не підходить для відпочинку і подорожей, у вас з’являється багато справ, а також спливає можливість виправити помилки в раніше виконаних проєктах. Порушення робочого розпорядку може загрожувати втратою роботи.

Поїздки повинні бути цілеспрямованими, виключно у справі. У цьому разі ви зможете заявити про себе як про професіонала, задуматися про можливості для кар’єрного зростання. Не варто сподіватися на партнерів — вони можуть підвести.

Стрілець

Сприятливий період для реорганізацій на службі з метою підвищення продуктивності праці, впровадження передових методів, для переорієнтації на новий вид діяльності. Також обставини складаються вдало для переговорів, роботи з інформацією, навчання, поїздкок.

Скористайтеся цим періодом для укладення угод, договорів,  роботи з документами. Будьте обережні в будь-якій практичній діяльності, щоб уникнути травм голови й обличчя, а також перевантаження серця і хребта.

Козоріг

Найкращі можливості для вирішення питань та інтелектуальної роботи. Активізуються громадські зв’язку, зав’язуються нові корисні знайомства. Ви зможете домовитися з начальством, владою, ефективно висловити свої ідеї, розуміння, описати свою позицію та інтереси.

Підвищується ваша творча активність, яка проявлятиметься в залежності від вашого духовного потенціалу в розробці нових ідей, у правильному використанні свого таланту, а також отриманих знань у своїй професійній діяльності або ж у роботі за сумісництвом.

Водолій

З’являються нові ділові зв’язки, зав’язуються корисні знайомства, які вплинуть на вашу професійну діяльність. Робота з документами, можливо, принесе клопоти, але завершиться вдало. Бажання самоствердитися за рахунок оточення, посилиться, але не варто заходити надто далеко, інакше втратите сприятливі шанси й можливості.

Постарайтеся не надавати занадто великого значення власній значущості. У цьому випадку, ви зможете досягти вершин у професії, здобути прихильність влади або благословення духовного наставника, важливої для вас людини.  Не давайте необдуманих обіцянок.

Риби

Період підвищеної активності, самоствердження, самореалізації. Ви можете зробити більше, ніж зазвичай, досягаєте бажаного, володієте явною перевагою на тлі інших людей. Але це викликає заздрість з боку близького оточення. Краще не вступати в суперечки з офіційними органами і відкласти походи в офіційні місця.

Але це гарний час для здобуття популярності, публікацій, виступів, проведення навчальних заходів, читання лекцій. Не провокуйте протистояння з коханими і членами сім’ї.

Ваш гороскоп на січень-2021 сповнений оптимістичних прогнозів, що можуть здійснитися за певних умов. Ви їх запам’ятали?

Читайте також:

ТОП-5 яскравих особистостей Прикарпаття, що зійшли з Олімпу влади у 2020: де пригодилися? 

Ретро Івано-Франківськ: 155 років тому розпочала роботу залізниця Ерцгерцога Альбрехта (ФОТО)

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено