Івано-Франківськ

Не до лікарні, а до церкви

З Чернівців інфекція пішла на Житомирщину. У 70-річної пенсіонерки із Радомишля Житомирської області виявили коронавірус.

Ще 1 березня жінка повернулася із Польщі. Гостювала у родичів на Львівщині і тільки потім повернулася до Радомишля. Понад тиждень погано себе почувала, до районної лікарні потрапила тільки 12 березня, повідомляє ПІК.
«На жаль, пацієнтка не в перший день звернулась за допомогою. Зразу, як приїхала, не самоізолювалась, коли відчула перші симптоми захворювання», — зазначив начальник управління охорони здоров’я Житомирської ОДА Микола Суслик.
Зараз лікарі ретельно перевіряють стан здоров’я людей, з якими контактувала хвора. Поки симптомів захворювання у них не виявлено.
Директор державної установи «Житомирський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» Зіновій Парамонов звертає увагу на те, що 8 березня жінка відвідала церкву.
«Всі знають, як люди похилого віку йдуть до церкви, йдуть до образу, а потім до нього підходять усі присутні. Це хвилює епідеміологів», – заявив він.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

alt
© 2020 Всі права захищено