Івано-Франківськ

Міський голова Калуша мав важливу зустріч зі священниками

Обговорювали спільні дії в умовах карантину

Сьогодні, 30 березня, мер Калуша Ігор Матвійчук провів зустріч з представниками християнських конфесій, інформує ПІК з посиланням на сайт Калуської міської ради.

Мова йшла про те, що в умовах загрози коронавірусу люди мають  із розумінням ставитись до ситуації, дотримуватись режиму карантину та залишатися вдома.

Священники зауважили, що виконують розпорядження органів влади і закликають вірних бути на сторожі та уникати скупчення людей.

Учасники діалогу зійшися на тому, що не треба збирати у храмах більше 10 осіб на одному Богослужінні. Для цього святі отці повинні на час карантину обмежити розпорядок богослужінь тільки Божественною Літургією.

Та найкраще у цей час залишитись вдома і брати участь у онлайн-багослужіннях. Всі ці поради, зазначалося на зібранні, варто враховувати і на Великодні свята.

91453710 574152293192274 572719775659065344 n

До слова, за інформацією медичних закладів Калуської громади і району, станом на 16.00 год 30 березня 2020 року на території міста і сіл району залишається лабораторно підтверджений 1 випадок гострого респіраторного захворювання, спричиненого коронавірусом COVID-19 у мешканки Калуського району.

З підозрою на коронавірус по місту і району  є 16 осіб (чотири за останню добу), біологічний матеріал яких відправлено на лабораторне дослідження (очікуються результати).

Читайте також на ПІК:

На Закарпатті в церкві коронавірусом заразились 19 людей

Найбільше в Україні на коронавірус хворіють люди середнього віку

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено