Івано-Франківськ

22 прикапатців за час карантину не дотримались умов самоізоляції

Про це повідомив вчора, 9 квітня під час онлайн-брифінгу в ОДА начальник Головного управління поліції в Івано-Франківській області Володимир Голубош,

Про це повідомив вчора, 9 квітня під час онлайн-брифінгу в ОДА начальник Головного управління поліції в Івано-Франківській області Володимир Голубош, пише ПІК.

«За період карантину до адміністративної відповідальності було притягнуто 180 осіб, з них 22 громадян не дотримувалися умов самоізоляції. Вони під час перевірок були відсутні по місцю проживання, знаходилися в інших місцях», – сказав Голубош.

Проте, звідки ці люди і  в які суди спрямовані щодо них адміністративні протоколи, очільник поліції не повідомив.

Тим часом урядова постанова  передбачає штраф від 17 до 34 тисяч гривень за самовільне залишення  місця карантину або обсервації. При цьому, адмінпротокол складає працівник поліції, а сплата штрафу залежить від ухвали суду.

Нагадаємо, що з 6 квітня на в’їзді в область запрацювало 6 контрольно-пропускних пунктів. На яких правоохоронці та медики здійснюють цілодобовий контроль за дотриманням каранатинного режиму.Кожен пропускний пунк в середньому за добу пропускає від 500 до 3000 машин.

До слова, міністерство цифрової трансформації України оприлюднило мапу порушників самоізоляції.

In5tZGWQmTj9cyHKiuyMvw

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено