Івано-Франківськ

Екочелендж-Тлумач: прибери у місті та виклади у «сторіс» (фото)

Молоді тлумачани очистили територію міського озера та передали естафету своїм друзям з Івано-Франківська.

fleshmob

Новий екологічний флешмоб організували мешканці міста Тлумач на Прикарпатті – користувачі Інстаграм та Фейсбук, повідомляє ПІК.

За умовами флешмобу, фотозвіт про благоустрій потрібно викласти на свою сторінку у соцмережах та передати естафету кільком друзям.

Таким чином тлумачанам вдалося розчистити чималий шмат прибережної смуги та вивезти купу мішків із сміттям.

Екологічна естафета розширила свою географію. Днями її учасники передали прохання прибрати територію Івано-Франківська своїм друзям із обласного центру. Цей інтернет-челендж має шанс поширитися по Прикарпатті, про нього заговорили в соцмережах мешканці інших районів Івано-Франківщини.

Звичайно, щовесни за благоустрій місцевої водойми, парку чи прибудинкової території беруться школярі, волонтери чи представники політичних партій у передвиборний час. Та справджується приказка, що чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять. Тож і цьогоріч слід пам’ятати про культуру поведінки, зауважують учасники  екочеленджу, та не перетворюватися у, вибачте, свиней. Бо несправедливо, коли одні смітять, а інші за ними прибирають. Справді, ті дівчата і хлопці, котрі взяли участь у флешмобі, заслуговують поваги.

Мар’яна Бодак.

ozero3

ozero1

 Фото зі сторінок учасників флешмобу

Читайте також:

Екзотика по-тлумацьки: люди садять картоплю, а пан Богдан – картопляне дерево (фото)

Американці співфінансують проєкти Тлумацької громади

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено