Івано-Франківськ

ПІК відкриває Ваш гороскоп на тиждень: 18 – 24 травня

Вдалий період для трудових подвигiв та отримання прибутку, вважають астрологи.

Bez nazvanyya 2

  • ОВЕН

Потік інформації та ідей посилиться, є необхідність перебувати в русі. Виникають обставини, за яких ви зможете розкрити або покращити основні якості і навички.

Взаємини і спільна діяльність з братами, сестрами і ближнім оточенням активізуються, при цьому необхідно постійно повертатися до минулих подій. Можливе відновлення колишніх любовних зв’язків.

  • ТЕЛЕЦЬ

З’являються можливості накопичувати гроші з метою розвитку проєктів, а не тільки для власних потреб. Ви здатні відновити і здійснити конкретні підприємницькі проєкти.

Ваші очікування від стосунків з протилежною статтю можуть не виправдати очікувань, оскільки ви схильні до самообману та великого бажання видавати бажане за дійсне.

  • БЛИЗНЮКИ

Це час оцінки ваших особистих переваг, на перший план виступають ваша особистість і цілі, до яких ви прагнете.

Ви усвідомлюєте, що потрібно зробити, щоб стати успішним і незалежним, бути головною дійовою особою в будь-якій ситуації.

  • РАК

Ви не дуже балакучі, навіть коли вам є що сказати. Ви схильні до ностальгії, згадуєте про минулі романтичні взаємини, через що проведете наодинці з собою багато часу.

Дуже важливо розібратися з минулими стосунками, знаходити джерела розбіжностей чи непорозумінь і  досягати взаємної згоди.

  • ЛЕВ

Вас може не задовольняти особисте життя, оскільки не вистачає часу на те, щоб займатися сімейними стосунками.

При цьому ви добре розумієте колективні інтереси, політику, масові події та громадські справи. Зараз ви закладаєте фундамент майбутніх успіхів, використовуєте досвід минулих подій.

  • ДІВА

Оточення помічає ваші таланти, покажіть їм свою схильність до співпраці та зацікавленість. Не чекайте, щоб оточення звернуло на вас увагу: користуйтеся будь-яким зручним випадком, щоб попастися їм на очі і продемонструвати свої найкращі якості.

Завдяки допомозі давніх партнерв, ваш союзник, чоловік або партнер можуть отримати визнання або кар’єрне зростання.

  • ТЕРЕЗИ

Оточення сприймає вас мислителем і філософом, оскільки ви цікавитеся духовним, а не матеріальним. Може виникнути бажання розширити свої пізнання, або підвищити кваліфікацію.

Причини нездужань — недостатня фізична активність. Для хорошого самопочуття дуже важливі дозовані фізичні навантаження та внутрішня гармонія.

  • СКОРПІОН

У цей період ви дуже вразливі і піддаєтеся зовнішній емоційній атмосфері. З’являється схильність до секретів, ви можете дізнатися якусь таємницю. Вам часто заважає підсвідомий страх, пов’язаний з попереднім невдалим досвідом особистих і ділових стосунків.

Тільки усвідомивши причини минулих невдач, ви зможете успішно розвиватися. Можуть здійснитися романтичні задуми.

  • СТРІЛЕЦЬ

Ви здатні чинити сильний вплив на оточення і досягати співпраці, компроміси полегшують з’ясування загальних цілей. Якщо ви перебуваєте у шлюбі або маєте постійного партнера, виникає необхідність оцінювати цей союз з практичної точки зору та перспектив цих стосунків.

Це гарний час для рішучих дій у вирішенніі юридичних питань, контрактів, переговорів.

  • КОЗОРІГ

Намагайтеся активно використовувати свої старі зв’язки, через них ви зможете знайти нові перспективи. У цей період успішні такі види діяльності, як літературна творчість або ораторські проєкти.

Зараз також активізується спілкування з діловими людьми, що володіють потрібними зв’язками.

  • ВОДОЛІЙ

Виникає надмірна тривога з приводу дітей, їх успішності у навчанні, визначенні в житті. Може з’явитися гостра необхідність сказати колишньому партнерові все те, що не сказали раніше.

Якщо ж ви довгий час не можете знайти покупця на рухоме або нерухоме майно, здати приміщення в оренду, то цього тижня давайте оголошення, активно рекламуйте і вам усміхнеться удача.

  • РИБИ

Успішно працюєте вдома, вкладаєте багато творчої енергії у родинну сферу і своє внутрішнє життя.

Ви знаходите відповіді на найважливіші питання, розумієте, що вам потрібно зробити, щоб поліпшити якість свого  життя. Період сприятливий для діяльності, пов’язаної з продажем або купівлею нерухомості чи предметів домашнього вжитку.

Читайте також:

Чому та як розповідати дітям про секс. Поради франківського сексолога

“Тримайте фізичну відстань та духовну близькість одне з одним”, – радить прикарпатський священник Володимир Лукашевський

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено