Івано-Франківськ

Учасник бойз-бенду з Тлумача навчатиметься в Америці

Цьогоріч з-поміж 600 учасників з Прикарпаття журі обрало тільки двох фіналістів .

Stefyuk

Гімназист із Тлумача Святослав Стеф’юк став одним із переможців конкурсу FLEX (Програма обміну майбутніх лідерів) на Івано-Франківщині. Цьогоріч з-поміж 600 учасників з Прикарпаття журі обрало тільки двох фіналістів – учня Тлумацької гімназії Святослава Стеф’юка та десятикласницю Брошнів-Осадського ліцею Андріану Заяць.

Святослав у свої п’ятнадцять вже відомий серед поціновувачів підліткового співу, як мінімум, в Україні. Він запам’ятався вибагливій публіці як учасник дуету «Налиснички» – півфіналіста шоу «Голос. Діти» 2017 року із команди Монатіка. А ще більше хлопця впізнають як учасника франківського бойз-бенду «Seventeens». Можна довго перелічувати престижні українські та міжнародні пісенні конкурси, у яких перемагав юний тлумачанин, але зараз мова не про його здобутки у музиці, а про наполегливість у навчанні.

Незважаючи на шалену зайнятість, Святослав упевнено йшов до своєї ще дитячої мрії – поїхати до Америки, адже вважає цю країну прикладом існування демократії та свободи у світі. Тому впродовж довгих років, крім заняття музикою, тлумацький гімназист уперто вчив англійську. Хоча, стверджує хлопець, він небайдужий і до фізики та інших природничих наук. Своїм нинішнім здобуткам, зокрема у вивченні іноземної, наголошує Святослав, він завдячує вчительці англійської мови, з якою він додатково займається вже кілька років, – Юлії Рекрутяк.

SEVENTEENS

Тож вже у серпні Святослава (у центрі фото) чекає подорож до США, знайомство з родиною, з котрою він буде жити наступний академічний рік, навчання в американській середній школі, адаптація в чужій країні тощо. Програма FLEX є безкоштовною для всіх і покриває майже всі витрати учня. Позаду кілька відбіркових турів, співбесіди, оформлення необхідних документів, переживання та сумніви.

Попереду – цікаві зустрічі, незабутні емоції та багато навчання. Для Святослава наступний навчальний рік стане останнім, він – випускник-2021. Каже, що має повернутися зі Штатів саме у час ЗНО, тож треба буде встигати за програмами американської та української шкіл. Але цілеспрямованості хлопцеві не позичати. Сподіваємося, він зуміє показати не тільки успіхи у навчанні, а й зачарувати своїх нових американських друзів авторськими піснями у власному виконанні.

Мар’яна Бодак.

Читайте також:

У Тлумачі виділили землю атовцям

Травень-2020: Дайджест спортивних новин Прикарпаття

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено