Івано-Франківськ

Парижанин отримає 50 тисяч євро за «нудну роботу»

Для цього він подав до суду на свого роботодавця.

Парижанин Фредерік Деснард вважав свою роботу нудною й шкідливою для його психічного здоров’я.

Про це пише The Times.

Чоловік працював у парфумерній компанії Interparfums чотири роки. Весь проведений в офісі час він назвав «сходженням в пекло», а свій стан як bore-out – вигорання від нудьги.  За своїми симптомами він дуже нагадує інший синдром – емоційного вигорання (burnout syndrome), який виникає, як відомо, від занадто інтенсивної і напруженої роботи.

«Усім було байдуже, прийшов я о 9 або о 10 ранку. Мені треба було купити трохи офісного приладдя, кілька аркушів паперу, після чого мій день закінчувався», – скаржився в суді Деcнар. Також чоловік наголошував, що бездіяльність на роботі зруйнувала його психічне здоров’я і спричинила депресію. «Мені було соромно отримувати зарплату за байдикування», – зізнавався чоловік.

Парижанин звернувся до суду у 2016 році. Після тривалого розгляду справи суд все ж вирішив задовольнити позов і зобов’язати роботодавця виплатити компенсацію, але у розмірі 50 тисяч євро, а не 360 тис. євро, як спершу хотів Деснард.

До слова, французьке законодавство забороняє звільняти співробітника, якщо його послуги більше не потрібні. Саме це і спричинює вигадування роботодавцями безглуздої роботи заради того, щоб працівники звільнилися самі.

Приєднуйтесь до нас у Телеграм.

Читайте також:

Стало відомо, під яку музику астронавти SpaceX вирушали в космос

Фільм 22-літньої українки переміг у Лос-Анджелесі

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено