Івано-Франківськ

Львів’янка судитиметься із лабораторним центром через результат тесту на Covid-19

Львів’янка Ольга Митник збирається судитись із Львівським лабораторним центром через результати ПЛР-тестування для її матері.

Про це повідомляє Суспільне Львів, передає ПІК.

Наприкінці травня матері Ольги Митник була потрібна операція. Для цього мали підтвердити, що у жінки немає коронавірусу. У жінки ПЛР-тест, який зробили у Лабораторному центрі, виявився позитивним. Дані приватної лабораторії — негативні.

a608df95c44ffb54

“Ми здаємо аналізи у державній службі, де виявляють коронавірус. В ті ж дати ми здали в приватному центрі. Там тест не показує COVID-19. Після того як я вже почала з’ясовувати чому так – зробили повторно та сказали, що коронавірусу не виявлено”, – каже львів’янка Ольга Митник.

За тест у приватній лабораторії жінка заплатила 1,5 тисячі гривень. У такій ситуації жінка сумнівається, що у матері взагалі був коронавірус. А у Лабораторному центрі запевняють – у своїх результатах впевнені.

“Що стосується безпосередньо дослідження, то ми гарантуємо за своє дослідження. Тому що вже переконалися в правильності проведення наших досліджень. Говорити за якісь відомчі лабораторії, приватні лабораторії я просто не компетентний, бо я не знаю рівень їхній, їхні знання, їхні обладнання. І при тому, я ні в якій мірі не знижую їхнього професіоналізму, можливо й так. Але кажу ще раз — що нюансів може бути багато”, – пояснює заступник директора Львівського Лабораторного центру Олег Когут.

Тепер, за словами Ольги Митник вона хоче з’ясувати, які результати були правдивими через суд.

Приєднуйтесь до нас у Telegram

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено