Івано-Франківськ

Музичний дайджест 11-17 липня: SVITY, Цвях, Аппекс, alyona alyona та інші

Час нового огляду. Щоп'ятниці ПІК слухає та оцінює найцікавіші новинки української музики.

Розпочинаємо сьогоднішній дайджест з треку SVITY. Ліричне відео стане синглом майбутнього EP «Колії». Пісня має власну атмосферу, котра може гарно доповнити сцену з фільму або серіалу. Текст надихає рухатись далі, незважаючи ні на що. На сторінці гурту відео описали так:

Солістка є казковим персонажем, який несе світло вночі і закликає всіх до дій, а позаду сюрреалістичний нічний Чортків, рідне місто музикантів, яке звело усіх під час карантину

SVITY – В твоїх руках

Підійшла черга пісні у виконанні інді-рок гурту Фranko’. Аудіодоріжка присвячена важливості мелодій в житті людини. Емоційне виконання доповнюється оригінальним арт відео. За словами гурту, картинка ілюструє всі ті емоції, що заховані в нашому тілі і свідомості, а пальто нарозхрист, в свою чергу – оголену душу повну натхнення.

Фranko’ – Музика

Наступний на черзі реліз рок-гурту Цвях. Запальна та драйвова пісня заворожує своєю ритмічністю. Трек стилістично нагадує добротний панк-рок. Приємного прослуховування, лиш дивіться, не заШаманьтесь.

Цвях – Шаман Масай

Тепер переходимо до треку від Аппекса в колабі з Джонні Дивним. Шукали класний український реп? Ви звернулись за адресою. Ці хлопці роблять реально крутий саунд.

Аппекс та Джонні Дивний – Не угадав

Сьогодні для пошановувачів україномовного репу є ще один крутий трек. Лірик випустив аудіодоріжку з філософською назвою Якщо. Спробуйте втриматись від цього крутого качу, Якщо зможете. Трек супроводжує відео, пронизане символізмом.

Лірик – Якщо

Чи можна говорити про україномовний реп і не згадати бомбу пушку Альону Альону? Звісно ні. Реперка випустила крутезний трек з потужним соціальним меседжем. Альона закликає змінювати цей світ на краще разом. Окрема похвала відеооператору, котрому вдалось створити потужний емоційний кліп.

В українських річках плавають відходи, лісосмуги встелені сміттям, на полях майоріють принесені вітром пакети. Я не хочу жити і бачити це далі!”, – написала Альона.

alyona alyona – Тихо діти сплять

Останній реліз на сьогодні – Король Птахів від Tik Tu. Гурт випустив безмежно легкий та водночас атмосферний трек, котрий огортає хвилею спокою. Насолоджуйтесь цим чарівним вайбом. Приємного прослуховування!

Tik Tu – Король птахів

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено