Івано-Франківськ

Музичний дайджест 18-24 липня: Frazé-Frazénko, NASTYA MENDUS, ROMARO та інші

Час нового огляду. Щоп'ятниці ПІК слухає та оцінює найцікавіші новинки української музики.

Розпочинаємо сьогоднішній дайджест з колаборації Frazé-Frazénko з Vova Zi Lvova та Olena Yankovska. Якісний, сучасний хіп-хоп з сильним вайбом. Відеоряд містить чутливі та особисті кадри, котрі створюють потужну атмосферу.

Frazé-Frazénko feat. Vova Zi Lvova & Olena Yankovska — DE YA YE

Далі нас очікує черговий класний трек від TIK TU, цього разу спільно з MADALITSO BAND. Колаборація гурту з африканської Малаві та тернопільських музик закликає до зміни поводження з дітьми, а саме – не бити їх. Мелодія легка та приємна, а відеоряд світлий та кумедний.

TIK TU & MADALITSO BAND – Sitimamenya

Наступний на черзі реліз від NASTYA MENDUS. Співачка представила безмежно теплу та ніжну пісню. Якщо ви шукали гарну пісню для того, щоб відчути кохання, котре огортає вас, ніби м’якою ковдрою, то Повір Мені – це саме те, повірте.

Наразі, мій дорогий слухач, у мене для тебе ще 8 пісень, які готові і чекають свого часу для того, щоб я їх виклала в мережу) а вже потім почну експериментувати і робити нові музичні хіти”, – повідомила співачка у підписі до відео.

NASTYA MENDUS – Повір Мені

Тепер переходимо до треку від Dj Zavala та Tornada. Пісня добряче прокачує та може стати одним з топових треків у клубах України. Агресивний біт приємно радує. Відеокліп порадує рухами користувачів мережі TikTok.

Dj Zavala & Tornada – Get Started

Продовжуємо огляд ще одним крутим танцювальним треком. ULIANA ROYCE презентувала сучасну аудіодоріжку, котра відверто демонструє душевні переживання співачки.

Коли ми з колегами вперше почули сингл, то я відразу зрозуміла, що саме в цій роботі зможу реалізувати всі свої танцювальні навички. А я танцюю з 10 років – більшу частину життя!”, – повідомила співачка.

ULIANA ROYCE – #несамотняя

Останній реліз на сьогодні – поп пісня від ROMARO. Трек приємно лягає на слух, чіткий біт дозволяє надалі зробити купу крутих реміксів. За загальною атмосферою пісня нагадує західну естраду минулого десятиріччя, але це не є недоліком. Пісня має непоганий потенціал. Приємного прослуховування!

ROMARO – Навстріч

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено