Івано-Франківськ

Музичний дайджест 1-7 серпня: alyona alyona, NOVI, Dirty Words та інші

Час нового огляду. Щоп'ятниці ПІК слухає та оцінює найцікавіші новинки української музики.

Розпочинаємо сьогоднішній дайджест з запальної та гостросоціальної Альони Альони. Трек виконаний в колаборації з відомими українськими реперами. Невже після такого потужного вайбу ще в когось повернеться язик сказати, що український реп – помер? Досі так думаєте? Тоді переходьте за хештегом #RapInPeaceUA в Ютуб, слухайте український реп та відкривайте очі.

alyona alyona – Стержень (feat. KALUSH, OTOY, Білий Бо, Шершень, DYKTOR, Дядя Вова)

Далі трек від ZEFEAR. Інструментальна аудіодоріжка одночасно розслабляє та качає. Трек ідеально впишеться в кіно або серіал. Поодинокі вокальні партії лише доповнюють атмосферу, додатково поглинаючи слухачів.

ZEFEAR – 1985

Настав час пісні від бенду NOVI – Нове Життя. Трек надає сили зробити той самий крок у нове життя, надихаючи на позитивні зміни. Атмосферний рок легко огортає слухача, а голос вокалістки Дар’ї Науменко чарує та заворожує.

NOVI – Нове Життя

Наступний на черзі реліз під назвою Злива від ВАСЯЯН. Емоційно сильна пісня котра очищує думки та відкриває очі на стан речей. Трек може гарно розійтись клубами у вигляді агресивних реміксів.

Реальна історія одного важкого дня: почалася злива, і перешкодила всім запланованим справам. Так і розпочалася історія написання пісні“, – йдеться у дописі під відео.

ВАСЯЯН – Злива

Останній реліз на сьогодні від – пісня від рок-гурту DIRTY WORDS. Як розповіли артисти, в основу пісні лягла ідея про те, що люди стають одержимими матеріальними речами. У релізі присутні елементи ну дуже схожі на творчість американського рок-гурту Falling in Reverse, наприклад, пісню Popular Monster. Втім трек може мати право на самостійне існування. Радують елементи агресивного екстремального вокалу. Приємного прослуховування!

Dirty Words – Diamant

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено