Івано-Франківськ

Музичний дайджест 25-31 липня: Влад Ситнік, НастяЗникає, LILOVIY та інші

Час нового огляду. Щоп'ятниці ПІК слухає та оцінює найцікавіші новинки української музики.

Розпочинаємо сьогоднішній дайджест з балади. Влад Ситнік презентував безумно чуттєву пісню. Виконавець у підписі до відео пише, що розуміє, такий формат не на часі, але він звик робити те, що справді відчуває. Реліз – безперечно одна з найсильніших україномовних балад за останні роки.

Влад Ситнік – Не шукай

На контрасті пропонуємо послухати трек від ХАСа. Аудіодоріжка нагадує, карантин не позбавить нас фестивального настрою. Український хіп-хоп виконавець та радіоведучий Назар Хассан зарядить ваш плейлист потужною дозою качу.

ХАС – Нова Доза

Далі нас чекає реліз від Анастасії Осипенко. Пісню доповнює анімація, котра не може не викликати приємних почуттів. Реліз дуже легко слухати, ви й не збагнете, коли виявиться, що пісня прозвучала на повторі вже декілька разів.

НастяЗникає – неоперена пташка

Наступний реліз потягне вас танцювати. Валентина Мацялко презентувала пісню, яка має потенціал розійтись клубами України як в оригінальному, так і у вигляді реміксів.

Валентина Мацялко – Між нами

Тепер на черзі аудіодоріжка від Паліндрома. Пісня пронизана приємною ностальгією за 90-ми. Готові відправитись у Брюховичі? Подорож буде максимально лайтовою та приємною. Львівський репер описав реліз наступним чином:

Через понад 20 років вирішили проїхатись з татом в Брюховичі, поїсти чебуреків і пригадати, як воно було колись, в ’97-му…

Паліндром – Брюховичі 97

Останній реліз на сьогодні від LILOVIY – Тільки рай. Інді-гурт презентував відео для головного треку свого другого альбому «Тільки рай», який вийшов на початку місяця, 3 липня. Пісні альбому об’єднує інтимна лірика культового українського прозаїка та поета Юрія Іздрика. Відео доповнює атмосферне звучання, поглинаючи слухача. Приємного прослуховування!

LILOVIY – Тільки рай

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено