Івано-Франківськ

Музичний дайджест 15-21 серпня: MIRIUM, Робаний Йот, БЕZ ОБМЕЖЕНЬ та інші

Час нового огляду. Щоп'ятниці ПІК слухає та оцінює найцікавіші новинки української музики.

Розпочинаємо сьогоднішній дайджест з потужного соціального металу. Гурт MIRIUM заряджає хвилею енергії. Жіночий вокал доповнює важкі рифи, що створює незабутню атмосферу. У другій половині треку слухачів очікує спокійний перехід, котрий в кінці вибухає запалам тротилу свободи.

Свобода – це не яскраве слово. Це відповідальність за вчинки, дії та думки. Якщо хочеш бути вільним – будь таким!“, – йдеться у дописі до треку.

MIRIUM – Вільна

Наступний на черзі депресивний трек від ZEFEAR. Лірика доповнена атмосферним електронним звучанням. Реліз може зачепити потаємні думки слухачів, та допомогти поглянути на світ без окулярів оптимізму.

Я втомився чути сміх, та це не найгірше.
Я ненавиджу вас всіх, та себе найбільше

ZEFEAR – Ненавиджу

Далі нас чекає веселий та драйвовий ґлем-рок у виконанні гурту Робаний Йот. Композиція “Не Гребе” створена у розважальних цілях, та не має на меті пропаганду нездорового образу життя. Принаймні саме так зазначив гурт у дисклеймері. Насправді відеокліп до пісні, котру випустили місяць тому, може добряче “загребсти”.

Робаний Йот – Не Гребе

Тепер підійшла черга одного з найцікавіших за звучанням релізів цього тижня. Balaklava Blues презентували відео живого виконання на пісню Beat Up. Творчість дуету є прикладом, на який потрібно рівнятись багатьом сучасним електронним гуртам та виконавцям при використанні фолькових елементів. Сучасно, потужно, чарівно, самобутньо.

Balaklava Blues – Beat Up (live for Sunfest)

Останній реліз на сьогодні – пісня яку не можна обійти стороною. Гурт БЕZ ОБМЕЖЕНЬ випустив потужний меседж підтримки українським воїнам та білоруським протестувальникам, спільно з Олегом Собчуком (СКАЙ) Іваном Леньо, Сергієм Солов‘єм (KOZAK SYSTEM) та Артуром Данієляном. Трек Героям для всіх незламних і сильних духом. Пісня виконана двома мовами: українською та білоруською.

“Ніщо не зупинить ідею, час якої настав…”

БЕZ ОБМЕЖЕНЬ feat. KOZAK SYSTEM & СКАЙ & Артур Данієлян – Героям

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено