Івано-Франківськ

Музичний дайджест 8-14 серпня: Ірина Українець, ZOMBO, Sonnium та інші

Час нового огляду. Щоп'ятниці ПІК слухає та оцінює найцікавіші новинки української музики.

Розпочинаємо сьогоднішній дайджест з репу. Насправді, цього разу дайджест практично весь складається з репу. Черговий доказ, що український реп далеко не мертвий. Приступаємо, БудеТак. Відеокліп має депресивний характер, втім біт доволі непоганий.

BudeTak Luli

Далі нас чекає колискова від Ірини Українець. Безмежно ніжна та приємна пісня. Реліз допомагає поринути у дитинство та згадати, як батьки співали колискову на ніч.

Ірина Українець Колискова ” А ми будем спати”

Наступний трек це запальна Абетка від ZOMBO.

Почувши вперше біт від Кулі з Тулим, я взяв за основу цю фішку і надихнувшись піснею піонерів хіп-хопу кінця 70х Sugarhill gang – ABC’s написав свою “Абетку”. В тексті треку зверху до низу можна прочитати український алфавіт“, – йдеться у дописі під відео.

ZOMBO – Абетка

Тепер на черзі декілька більш агресивних реп-треків. Розпочинаємо з релізу “Лайна П”. Варто одразу попередити, у треці присутня нецензурна лексика, тому слухачам, молодшим 18, ліпше оминути трек стороною.

Довгий Пес Лайна П

Останній реліз на сьогодні – Як так від Sonnium. Варто виділити фразу “По ходу, не фрешмен…“. Та ні, Sonnium, насправді дуже крутий трек.  Приємного прослуховування!

Sonnium – Як так

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено