Івано-Франківськ

Слуга Лерос відповів Зеленському на “мікробів” і залишився без фракції (ВІДЕО)

Нардеп від "Слуги народу" Гео Лерос звинуватив Президента Зеленського у недотриманні обіцянок.

Про це депутат Лерос заявив під час виступу у Верховній Раді, пише Експресо.TV.

Нагадаємо, що вчора Володимир Зеленський назвав “мікробами” скандальних членів партії “Слуга народу”.

“Деякі люди забули, як вони потрапили до Верховної Ради і для чого. Вони – мікроби, бактерії у вашому здоровому організмі. Але на щастя, їх дуже мало, і вони слабкі. Я впевнений, ми не помітимо їх на шляху до успіху. І їх ніколи не згадає історія”, – зазначив Президент.

Гео Лерос вирішив відповісти Володимиру Зеленському на таку заяву.

“Пане президенте, ви не стали воювати зі старою системою, ви просто з нею злилися. Саме ви своїми мікробами та бактеріями брехні заразили цілу країну, згаявши шанс великої держави, обмінявши його на конверти від олігарха. Ви здали країну в оренду цим олігархам, чим самі собі підписали вирок. Ви стали порожнім місцем в історії. Вже зрозуміло, що не буде ніяких посадок”, – заявив нардеп.

Не вдоволений Лерос і головою Офісу Президента Андрієм Єрмаком, якого вважає “головним корупціонером ” та агентом російської розвідки.

“Саме Єрмак роздає телефоном вказівки, на кого відкривати справи, на кого закривати, кого призначати на посади та кого звільняти. Зеленський декларував: здача національних інтересів не може бути предметом жодних перемовин. Це звучить як знущання сьогодні, коли Офіс президента очолює пан Єрмак – агент ГРУ Російської Федерації, який через Кравчука та Фокіна тестує заплановану (державну) зраду”, –  додав Лерос.

Після такої заяви політика, у “Слузі народу” почали збирати голоси на виключення депутата із фракції. За результатами збору підписів більшістю голосів народних депутатів ухвалено рішення про виключення Лероса Гео Багратовича з числа членів фракції політичної партії “Слуга Народу”.

До слова, Гео Лерус – це український режисер, арт-куратор, народний депутат. Позаштатний радник Президента України Зеленського з 24 червня 2019 до 20 березня 2020 року.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено