Івано-Франківськ

Хотів вбити усіх членів сім’ї: подробиці вбивства онуком дідуся на Прикарпатті

На Богородчанщині 15-річний підліток жорстоко вбив дідуся та ледь не позбавив життя бабусю.

Свій злочин хлопець сфотографував та виклав у соціальну мережу “Телеграм”. Він планував позбавити життя всіх членів сім’ї. Про це пише ТСН, передає ПІК.

15-річний хлопець сам викликав поліцію та у всьому зізнався. В будинку правоохоронці виявили напівхолодне тіло 72-річного дідуся. Від отриманих численних ножових поранень чоловік загинув на місці події, а 69-річну жінку з тяжкими тілесними травмами госпіталізували до лікарні. Зараз вона в реанімації.

На Прикарпатті внук встромив дідові ніж

Підліток спланував злочин. Спочатку хлопець бив молотками по голові, а потім намагався завершити “справу” ножем та іншими гострими предметами. Дідусь доклав усіх зусиль, щоб врятуватися, але будучи кволим і хворим не мав змоги навіть встати.

Прикарпаття, хлопець зарізав діда

Після вчинення злочину 15-річний юнак “відзвітувався” в “Телеграм”-каналі з фото і підписав його “Дабл кіл готовий. Почав з баби з дідом, ще 7”.

“Ні, вам не здалося! Жити було “сумно” та забажав вбити всю сім’ю. Заради інтересу. Оце така кривава розвага”, – підсумували у департаменті карного розшуку.

Поліція встановила, що хлопець самостійно відшукував “Телеграм”-канали та групи у соціальних мережах з направленістю насильства і вбивства. Молодик підписувався на спільноти і “вчився” насиллю. Потім хлопець створив подібний власний канал.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено