Івано-Франківськ

Музичний дайджест 29 серпня – 4 вересня: CHUMATSKYI SHLYAH, The Sixsters, ВИРІЙ та інші

Час нового огляду. Щоп'ятниці ПІК слухає та оцінює найцікавіші новинки української музики.

Розпочинаємо сьогоднішній музичний дайджест з гучного та потужного відеокліпу на пісню Вгору йдеш від Чумацького Шляху. Приємно радують символічний відеоряд та елементи агресивного вокалу. Стилістично можна вловити віяння Linkin Park, але це явно не в докір, а в плюс.

Всі ми з дня у день піднімаємось на свою вершину, в якийсь момент з неї падаємо, але набираємось сил і знову йдемо вгору“, – поділились в коментарях музиканти.

CHUMATSKYI SHLYAH – Вгору йдеш

Далі йде неймовірно атмосферний трек у виконанні Івана Іщенко. Пісня здатна огорнути слухача з головою, та так, що не встигнете озирнутись, а вже годину на повторі слухаєте Втому.

BRYKULETS/DVORETSKAYA – ВТОМА

Наступна пісня орієнтована переважно на підлітків. Дівочий рок гурт The Sixsters випустив відео на пісню Крила. Неймовірно приємно знати, що в Україні є настільки юні виконавиці, які можуть дати фору багатьом популярним гуртам. Так тримати!

The Sixsters – Крила

Тепер підійшла черга українського репу. Сергій Сисуєв презентував свій трек під назвою Гучний Двіж. Відеоролик, який супроводжує пісню, виконаний у поєднанні стилів творчості гурту Gorillaz та відео-гри Cyberpunk 2077. Танцювальний трек просто зобов’язаний розрухати вас в ці вихідні.

Sysuev – Гучний Двiж

Останній реліз на сьогодні – З дому від Вирій. Рок гурт презентував аматорське відео на пісню, яку випустили трохи менше ніж місяць тому. Трек має повітряний, романтичний, трохи філософський і світлий сенс. Приємного прослуховування!

ВИРІЙ – З ДОМУ

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено