Івано-Франківськ

Великі змагання рибалок проходять у Долині (ВІДЕО)

Долинський став зараз манить до себе не тільки місцевих відпочиваючих, але й чисельних гостей із сусідніх міст та областей.

https://www.facebook.com/dolrada/videos/3376746089050704/UzpfSTEwMDAwMTMyNzg3NTU2NjozMTQyMzgyNjIyNDgyNjM2/

Великі змагання з фідерної ловлі проходять сьогодні, 5 вересня.

Подію прокоментував міський голова Володимир Гаразд.

“З того часу, як товариство рибалок очолив Роман Фізер, долинський став почав манити до себе не тільки місцевих відпочиваючих, але й чисельних гостей із сусідніх міст та областей. Співпрацю місцевих комунальників та рибалок високо цінять як долиняни, так і подорожуючі. А також юні рибалки, як от Ромчик Фізер”, – написав голова у Фейсбуці.

Великі змагання рибалок, які проходять сьогодні, вже стали відпочинковою подією у життя міста, де роблять доволі багато для комфртного проживання людей.

Зазначимо, що фідер – це донна вудка, яка призначена для ловлі з годівничкою. Це і мається на увазі в самій її назві фідерна ловля: «feed» англійською – «годувати».

Принципова відмінність фідеру від звичайних донних вудок та закидушок (котрі також не виключають використовування годівнички) – це спеціальна м’яка вершинка, яка служить сигналізатором покльовки.

Вершинки змінні, вони розрізняються по чутливості. Чутливість, яка позначена на кінчику – це те зусилля, яку потрібно прикласти, що вершинка зігнулась на 90 градусів.

Вимірюється ця чутливість в унціях. Одна унція рівна 28,3495231 грама. Або просто приблизно 28 грам. Самі м’які та чутливі – 0,5-унцові, найбільш жорсткі – 6-унцові. 

Висока ефективність фідеру у порівнянні з іншими донними снастями забезпечується, в основному двома факторами: близькістю гачку з насадкою до годівнички з прикормкою та можливістю точно закидати снасть в одну й ту же підгодовану робочу точку.

Читайте також:

На Долинщині знайшли запаси мінеральних вод (ФОТО)

На Долинщині рятувальникам вручили нову форму (ФОТО)

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено