Івано-Франківськ

Вибір ПІК: кіно та книга

Щовихідних ми радимо прибічникам ПІК, яку книгу варто прочитати та який подивитися фільм.

Кіно

Сьогодні рекомендуємо фільм Метод (Метод Гренхольма) – трилерний фільм 2005 року режисера Марсело Пінейро.

44

На співбесіду в компанію приходять успішні і кваліфіковані фахівці, чоловіки і жінки, проте назва посади їм так і не розголошується. Щоб вибрати одного з них, керівництво компанії пропонує їм пройти кілька практичних ігор та тестів, після яких вони дізнаються багато цікавого не тільки про оточуючих, а й про себе …

1485551559 screenshot 7

Сім кандидатів. Один з яких підставний. Одна посада. Її отримає той, хто в груповій боротьбі виявиться найбезпринципнішим.

А чи відгадаєте ви, хто підставний, а хто ж все таки отримає бажану посаду?

1047712

Книга

Малколм Гладуелл – Неординарні. Історії успіху.

41804350 713864232308359 5583559726496481280 o

Що робить людей неординарними? Чи багато вирішує випадок у нашому житті? Як цілковито реалізувати свої таланти? Скільки годин наполегливої праці необхідно, аби стати кращим із кращих? Чи впливає місце та час народження на наше життя, вибір професії?

Автор відповідає на ці та інші запитання посилаючись на численні дослідження, наукові спостереження та статистику на прикладі відомих людей. Таких як Біл Гейтс, Стів Джобс та інших.

В книзі справді багато цікавих прикладів, історій, спостережень. Чому більшість успішних баскетболістів і взагалі спортсменів у Канаді народжені між січнем і березнем? Чому євреї в США були такі успішні? –  що окрім здібностей, таланту та винятковості стоїть за ними та їхнім успіхом? 

Це не просто мотиваційна книга, яка «вчить» як стати кращим/ неординарним тощо. Ця книга розповідає про таких людей, про їхній шлях, невипадковий випадок та інше. А що з цих історій вплине на вас – вирішувати вам.

Цікавого вам читання та перегляду!

З Вами Надя Дзінько, ПІК.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено