Івано-Франківськ

Музичний дайджест 12-18 вересня: GannaBaby, Жадан і Собаки, HASPYD та інші

Час нового огляду. Щоп'ятниці ПІК слухає та оцінює найцікавіші новинки української музики.

Розпочинаємо сьогоднішній музичний дайджест з запального треку від GannaBaby. Андеграунд поп гурт з Києва презентував лірик-відео на пісню ЛЖБЧ. Ловіть кач та готуйтесь дригатись під трек в клубах України.

GannaBaby – ЛЖБЧ

Далі український реп у виконанні Шершня. Трек впевнено займає своє місце у плейлисті. Крута робота, радує мінус та темпоритм. Черговий доказ для всіх, хто досі не вірить в україномовний реп.

Наше життя це рух, в якому дуже важливо не зупинятись і не розчаровувати близьких, котрі на тебе розраховують“, – йдеться у підписі до відео.

Шершень – Ні

Харківський панк-проект Жадан i Собаки випустили прекрасний трек, саме вчасно – на старті передвиборчої кампанії. Як зазначили виконавці, пісня присвячена взаємостосункам влади та громадянського суспільства. 5/5, браво!

Жадан і Собаки – Вова

https://www.youtube.com/watch?v=XDbqe7xP0xw

Тепер час вловити Ритми BUNTARKA. Неймовірно лайтова пісня, яка здатна заколисати. Одним з небагатьох недоліків варто відмітити відеоряд. Конвульсії тіла в бодіку на фоні неонових ламп. Можна було б придумати щось більш цікаве.

BUNTARKA – Ритми

Останній реліз на сьогодні – язичницький фольк-метал. Потужний трек від HASPYD огортає неймовірною атмосферою. Приємно радує важкість звучання та елементи агресивного вокалу в суміші з елементами фольк-мотивів. Приємного прослуховування!

HASPYD – Тонка протока (feat. CHUR)

https://www.youtube.com/watch?v=ipLIx2XGbEA

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено