Івано-Франківськ

Музичний дайджест 19-25 вересня: Наталія Лосєва, TARABAROVA, GANNA та інші

Час нового огляду. Щоп'ятниці ПІК слухає та оцінює найцікавіші новинки української музики.

Розпочинаємо сьогоднішній музичний дайджест з надзвичайно легкої пісні. Романтична атмосфера створена не лише стилем подачі, але й гарним заходом Сонця у Луцьку. Ідеальний твір для вечері при свічках. І звісно ж радує бандура в такому використанні.

Наталія Лосєва & RGB Crew – А ти?

Далі йде танцювальна композиція від Марини і компанії під назвою По Барабану. Трек може розійтись у вигляді реміксів за рахунок чіткого біту, втім потенціал пісні викликає ряд запитань. Аудіодоріжка нагадує формат трьох нот і двох слів, втім свою аудиторію цілком може завоювати.

Марина і Ко – ПО БАРАБАНУ

Наступний трек від Світлани Тарабарової. Співачка народила другу дитину цієї середи, 23 вересня. Пісню Сонечко Світлана присвятила саме донечці, як оберіг. Тепла та позитивна пісня огортає любов’ю так міцно, що не можна перестати посміхатись.

TARABAROVA – Сонечко

Тепер час пісні від мецената ДОРОШа. Відеокліп знімали з метою створити атмосферу класичного твору Олександра Дюма “Граф Монте-Крісто”. І от ніби й задумка непогана, втім стиль виконання викликає здивування. Чому так необхідно повертатись в формат естради 2000-их з фльором Винника – питання відкрите.

ДОРОШ – Не обіцяй

Останній реліз на сьогодні – неймовірно теплий та чуттєвий витвір мистецтва від GANNA. В основу твору покладена ідея, натхненна народною піснею “Ой Козаче”. Якщо ви хоч раз задавались запитанням, як же ж має виглядати сучасне мистецтво, то відповідь це однозначно WITER. Приємного прослуховування!

GANNA – WITER

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено