Івано-Франківськ

Школи Івано-Франківська самостійно розпоряджатимуться грошима

Перейти на самостійне ведення бухгалтерського обігу франківські школи зможуть з першого січня згідно із новим законом "Про освіту".

Керівники закладів освіти зможуть самостійно розпоряджатися грошима на ремонт, обладнання, харчування та комунальні послуги.

В Івано-Франківську послугами централізованої бухгалтерії користується половина закладів загальної та середньої освіти. З нового року директори зможуть розпоряджатися грошима відповідно до потреб закладу.

Про це повідомляє Суспільне, пише ПІК.

“Коли розпорядником коштів був департамент освіти, то проводив тендери, відповідні закупівлі. Тепер керівники закладів освіти матимуть змогу оперативніше використовувати ті кошти, які будуть закладені на них в бюджети, проводити відповідні тендери на капітальні ремонтні роботи та інші послуги. Я вважаю, що це буде більше сприяти оперативнішому управлінню коштами”, – сказав директор департаменту освіти і науки міськвиконкому Ігор Максимчук.

Для того, щоб перейти на самостійне ведення бухгалтерського обігу потрібно забезпечити нового працівника робочим місцем, обладнанням та програмним забезпеченням.

Детальніше у відео Суспільного.

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено