Івано-Франківськ

У Болехові на посаду мера претендує аж 10 кандидатів: в тому числі пан зі Львова

На кожну тисячу мешканців Болехова припадає один бажаючий стати "градоначальником". Зі статками у більшості все в порядку.

1200px Town hall Bolekhiv 1

У Болехові на посаду міського голови претендує 10 кандидатів: із них двоє самовисуванців, інші — представники партій, повідомляє ПІК з посиланням на рішення Болехівської міської територіальної комісії.

21 та 28 вересня 2020 року відбулися засідання Болехівської міської територіальної виборчої комісії Калуського району Івано-Франківської області, на яких ухвалені рішення щодо реєстрації кандидатів на посаду Болехівського міського голови.
Відповідно до постанов територіальної комісії № 8 та № 9 зареєстровано десять кандидатів на посаду міського голови Болехова.

Представляємо кандидатів

Галів Зінон Теофільович — радник департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА, політична партія «Удар Віталія Кличка»;

Герецький Ігор Гарікович — секретар Болехівської міської ради, ВО «Батьківщина»;

Гнатів Уляна Михайлівна – пенсіонер, самовисування;

Макота Галина Зенонівна — заступник начальника управління – начальник відділу європейської інтеграції та міжнародної технічної допомоги управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської обласної державної адміністрації, політична партія «За майбутнє»;

Мандрик Зеновій Іванович – заступник керівника виконавчого апарату (керуючий справами) Долинської районної ради, політична партія «Народний Рух України»;

Ориник Тетяна Іванівна – тимчасово не працює, ВО «Свобода»;

Форович Михайло Васильович – лікар-рентгенолог КНП «Болехівська центральна міська лікарня», самовисування;

Шиян Руслан Ігорович – директор ПП «Газсервіс», самовисування;

Юсип Андрій Львович — директор ТзОВ «Інтернаціональна група вин України №1», політична партія «Слуга народу»;

Яцинин Іван Васильович – директор Комунального підприємства «Зелене місто» Моршинської міської ради, самовисування.

За інсайдерською інформацією підвищений інтерес до себе привернув перший номер у списку Зінон Галів зі Львова. Річ у тому, що люди його не знають і питають: “Чому львівський пан зібрався керувати саме у нас?. Мабуть, він скаже про це під час зустрічей з виборцями. А ПІК вирішила “пройтися” по деклараціях деяких кандидатів, оскільки люди вважають: якщо людина достатньо нажила для себе, то покерує містом так, що й воно матиме ресурс для блага своїх мешканців.

Хіба статки вирішують все?

Так ось, Зінон Галів, згідно з декларацією, яку він подав 2 липня за період 1 січня – 19 червня 2019 року, має у Львові квартиру площею 20,4 кв. м, причому, у спільній власності. Окрім цього у його власності — легковий автомобіль DAEWOO 2013 року випуску вартістю 34 тисячі гривень. Зінона готівкові кошти: 25 тисяч доларів США, 250 тисяч гривень, 5 тисяч євро. Є кошти й на банківських рахунках. Скажімо у Приватбанку — понад 378 тисяч у гривні.

Цікаво болехівцям й те, що нажив Іван Яцинин, який працює у комунальному “Зеленому місті”. За великим рахунком, у нього все в порядку. задекларував 221 449 гривень доходів, сума грошових активів складає 300 000 гривень плюс 221 506 гривень активів членів його родини. Є у пана Івана житловий будинок площею 232, 4 кв. м, щоправда, юридично належить дружині Оксані Дмитрівні. Ще в господарці Яцининих два бортових КамАЗи, Маз, легкові авто Volkswagen jetta 2001 року набуття та Мерседес бенс, придбаний у 2017-му. Готівка у пана Івана теж є: 300 000 гривень та 8 000 доларів.

Не байдуже людям що має за собою, як-то кажуть представниця партії багатих “За майбутнє” Галина Макота? Знову є таки подивимось у відкрите джерело — декларацію пані Галини. Ось дві земельних ділянки площею 1000 кв.м кожна, житловий будинок – 69, 41 кв. м, і ще один недобудований будинок на 297, 4 кв. м. Є у Микоти автомобіль PEUGEOT вартістю 176 800 гривень. Задекларувала Галина Зенонівна готівку: 6 500 євро та 155 000 гривень. При цьому отримала 450 гривень грошової допомоги від профспілки.

Кожен виборець може переглянути на сайті НАЗК декларації й решти претендентів на пост Болехівського міського голови. Що це дасть для визначення свого обранця  одному Богові відомо.

Нагадаємо, що у Болехові на посаду міського голови претендує 10 кандидатів.

Читайте також:

На посаду міського голови Коломиї претендують 13 людей. Хто вони?

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено