Івано-Франківськ

БАСКЕТБОЛ. “Франківськ-ПНУ” двічі переграв “Рівне” у чемпіонаті Суперліги (ВІДЕО)

БК "Франківськ-ПНУ" здобув дві домашні перемоги над БК "Рівне".

У рамках 2-го туру чемпіонату України серед жіночих команд Суперліги баскетбольний клуб «Франківськ-ПНУ» в запеклому західноукраїнському дербі двічі переграв гостей з Рівного, пише ПІК.

У першому поєдинку інтрига у матчі тривала до останніх секунд зустрічі, на яких з найкращого боку проявили себе франківки. Тож у підсумку, важлива перемога з рахунком 65:61, яка стала першою в новому сезоні для прикарпатської команди.

У складі переможців найбільше очок здобула капітанка Аріна Білоцерківська – 21 очко. Ще 19 очок додала Вероніка Космач. Але варто відзначити усіх гравців, які проявили характер до перемоги.

Натомість, друга гра проходила за більш відчутної переваги господарок майданчика. Відтак, підсумковий рахунок склав 66:58 на корить «франківчанок». Найрезультативнішою у матчі знову була Аріна Білоцерківська, яка здобула 26 очок.

Завдяки двом звитягам «Франківськ-ПНУ» піднявся на четверту сходину в турнірній таблиці Суперліги, маючи у своєму активі 6 очок. У наступному турі підопічні Юрія Процюка зіграють на виїзді у Вінниці. Матчі проти «Блискавок» запланова на 31 жовтня – 1 листопада.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено