Івано-Франківськ

Музичний дайджест 24-30 жовтня: Бумбокс, ТИМПАЧЕ, СТАСІК та інші

Час нового огляду. Щоп'ятниці ПІК слухає та оцінює найцікавіші новинки української музики.

Розпочинаємо сьогоднішній музичний дайджест з надзвичайного треку від Бумбокс в колаборації з Сашою Кольцовою, вокалісткою групи Крихітка.

“Пісня “Ангела” – це хіп-хоп-пісня, зіграна наживо, в приспіві якої звучить фраза “Де ти знайдеш такого ангела, як я”. Співає її Саша Кольцова, вокалістка групи Крихiтка і автор пісні, яка в оригіналі називається “Ангела, як я”“, – розповів Андрій Хливнюк. 

Бумбокс feat Крихiтка – Ангела

Далі нас очікує пісня від СХОЖА. Трек може стати ідеальним саундтреком до роматичного фільму чи серіалу. Приємно радує вокал та музичний супровід.

“Літай” – це моя перша авторська пісня, написана у 16 років. Я довгий час боялася показувати свою творчість, мені бракувало сміливості зробити крок назустріч тому, чого я дуже хотіла“, – розповідає співачка.

СХОЖА – Літай

 

Напередодні Хелловіна, 30 жовтня, український поп-рок гурт ТИМПАЧЕ представляє перший сингл “Чорна гора” зі свого другого альбому “Зі швидкістю світла”, який вийде у 2021 році. Пісня створена в жанрі романтичного гостросюжетного трилера.

ТИМПАЧЕ – Чорна Гора

Тепер черга одраху двох пісень одного проєкту “Sounds of Chernobyl”. Першою слухаймо талановиту бандуристку, Марину Круть. Пісня захоплюєм переливанням та комбінаціями різних звуків. Слова зайві!

KRUTЬ – Кімната [Sounds of Chernobyl]

Останній реліз на сьогодні – СТАСІК – Не відводь очей. Насправді, після пісні Марини важко знайти, щось, що може її перевершити. Але так тільки до того моменту, доки ви не послухаєте “Не відводь очей”. Пісня надзвичайно потужна. Приємного прослуховування!

СТАСІК – Не відводь очей [SoundsOfChornobyl]

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено