Івано-Франківськ

Музичний дайджест 3-9 жовтня: БІЛА ВЕЖА, U.A.R., ΛEV та інші

Час нового огляду. Щоп'ятниці ПІК слухає та оцінює найцікавіші новинки української музики.

Розпочинаємо сьогоднішній музичний дайджест з потужної емоційної пісні Не Ангел гурту Біла Вежа. Трек пробирає до мурах. Слова зайві.

Історія героя, який втратив зір та не втратив себе. Історія кохання, що сильніше за війну

БІЛА ВЕЖА – Не Ангел

Наступний трек – легка та приємна інді балада. Осіння, романтична, ніжна та незабутня. Пісня огортає слухачів теплим пледом та викликає відчуття затишку.

Riya Під плащем

Далі нас чекає альтернативний рок у виконанні U.A.R. Пісня, яка вийшла ще у червні 2020 рокі, наразі обзавелась відеокліпом. Аудіодоріжка має непоганий потенціал, втім моментами не вистачає агресивності у вокалі. Відеокліп виконаний в доволі епічній манері, за що плюсик в скарбничку хлопців.

#залізніхвилі життя постійно намагаються розбити нас об скелі буденності. Вони невпинні та безжалісні хижаки. Однак, вони не в змозі здолати того, хто має сили пірнути до самого дна та віднайти справжнього себе“, – йдеться у дописі до відео.

U.A.R. – Залізні хвилі

Тепер черга підійшла до реперки Альони, яка вирішила порадувати своїх слухачів та слухачок незвичним звучанням металу. Несподіваний але прикольний звук. Альона не перестає радувати якісним контентом.

Таку версію треку “Дикі танці” ви ще не чули та й в такому образі ви точно мене не бачили! Презентую вам моє нове відео та ремікс версію треку від Oleksandr Chaikovskyi“, – розповіла реперка у підписі.

alyona alyona – Дикі Танці (Metal Version)

Останній реліз на сьогодні – шикарний ритм від ΛEV. Самобутня, на перший погляд, пісня зможе вкачати вас на декілька годин. Приємно радують вставки жіночого бек-вокалу в етно манері. Приємного прослуховування!

ΛEV – Кач

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено