Івано-Франківськ

Музичний дайджест 26 вересня – 2 жовтня: Kishe, WHAT IS LOVE, FRANKO band та інші

Час нового огляду. Щоп'ятниці ПІК слухає та оцінює найцікавіші новинки української музики.

Розпочинаємо сьогоднішній музичний дайджест з крутого треку від Kishe. Пісня може надовго засісти на танцювальних майданчиках України. Аудіодоріжка радує чітким ритмом.

У відео на пісню Знову і знову є своя історія. Хочу лише сказати що такого довгого процесу від ідеї до її реалізації я давненько не пам’ятаю. Занадто багато всіляких змін, переносів та форс мажорів, ми навіть у день зйомок застрягли на 2,5 години у ліфті!“, – ділиться у підписі до відео співак.

Kishe – Знову і знову

Далі поринаємо в 90-ті з піснею Руслана Горового. Це саме той випадок, коли пісня не просто пересмикує атмосферу, а саме занурює слухачів. Та й автор не полишений самоіронії. Як раптом хто не знає, Руслан Горовий — український журналіст, автор відомого проекту “Служба розшуку дітей”, Заслужений журналіст України, режисер-документаліст, поет і музикант, письменник, автор збірок повістей та оповідань.

Руслан Горовий – Ой ой ой

Тепер черга пісні від калушанина Влада Німака – Гуцулка Ксеня. Доволі самобутній але приємний звук, та дійсно цікава лірика. Саунд теплих вихідних Прикарпаття.

WHAT IS LOVE – Гуцулка Ксеня

Наступний трек доволі меланхолійний, втім це й на краще. Пісня зможе зачепити внутрішні струни кожного і кожної, адже присвячена нерозділеному коханню. Головне – не поринайте в хандру аж засильно, поплакали і стоп.

Grohotsky – Сон

Останній реліз на сьогодні – неймовірно ніжна весільна пісня Пазлик. Пісня милозвучна, романтична та тепла, ніби тепла ковдра в осінній день. І навіть тим, хто не любить сентиментальність, ця пісня зможе засісти в серці та голові.

#ПАЗЛИК – нова музична історія про кохання! Спеціально для двох невимовно щирих та справжніх закоханих – Наталі та Олександра Куровських!

FRANKO band – Пазлик

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено