Івано-Франківськ

Музичний дайджест 17-23 жовтня: MARIETTA, СОНЯЧНА МАШИНА, SYSUEV та інші

Час нового огляду. Щоп'ятниці ПІК слухає та оцінює найцікавіші новинки української музики.

Розпочинаємо сьогоднішній музичний дайджест з романтичної та легкої пісні. Трек має непоганий потенціал розійтись у вигляді реміксів. Пісня без проблем лягає на слух, залишаючи приємний посмак.

Це дуже романтична пісня, присвячена закоханим дівчатам, які хочуть привернути увагу свого коханого до себе, і точно впевнені, що для обранця існує лише вона – і більше нікого“, – прокоментувала співачка.

MARIETTA – Буду твоя

Наступний трек лайтова та романтична пісня. Гурт Сонячна Машина не тільки створює осінню атмосферу прогулянки жовтневим парком з чашечкою гарбузового лате, але й викликає відчуття приємної ностальгії.

СОНЯЧНА МАШИНА – Каштани

Тепер підійшла черга до неоднозначного, втім не полишеного певного шарму треку. Дівчина – революція є свого роду маніфестом. Трек доволі різкий, однозначно не завадило допрацювати деякі моменти, втім, цілком непогана робота. 

пуританин x Makitra – дівчина – революція

Останній реліз на сьогодні від Сергія Сисуєва в колаборації з Чакіром. Осінній сумний соул у форматі репу. Трек доволі цікавий не тільки своїм звучанням, але й лірикою. Окремої похвали заслуговує відеокліп. Приємного прослуховування!

SYSUEV – Час Iти (feat. ЧАКІР)

І, так би мовити, бонус-трек. Пісня створена в рамках проекту “Так працює пам’ять”. Трек присвячений пам’яті Дані Дідика. Слова зайві.

VLASNA – Зазвучи

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено