Івано-Франківськ

Музичний дайджест 10-16 жовтня: Pororoka, Alice Change, ЯРРА та інші

Час нового огляду. Щоп'ятниці ПІК слухає та оцінює найцікавіші новинки української музики.

Розпочинаємо сьогоднішній музичний дайджест з комедійної пісні від дарк-фольк гурту Pororoka. Трек присвячений часу, який люди гають на даремні та безглузді образи. Для відеокліпу гурт запросив акторів.

Pororoka – Дуйся

Наступний трек – По орбіті. Скучили за українським репом? Тоді трек саме для вас. Однозначно радують біт аудіодоріжки та синхронність звуку з картинкою у відеокліпі.

Тулим – По орбіті

Далі нас чекає депресивний але потужний трек від Alice Change. Пісня приємно радує поєднанням різних стилів, які доволі гармонійно переплітаються між собою.

Намагалася передати думки людини в депресії, її (тобто мої) міркування про безглуздість існування та прощання з дитинством, з часом, коли щастя було безумовне“, – поділилася виконавиця в коментарі до відео.

Alice Change – Ми ідем в нікуди

Тепер черга пісні від Іванки Червінської. Як зазначила авторка, сама пісня є поєднанням сучасності і минулого. Древня діалектова мова обіграна в нових музичних кольорах. Завжди актуальні сенси “про кохання”, грають картинами з прадавніх часів.

Іванка Червінська – Покоси

Останній реліз на сьогодні – запальний трек від ЯРРА. Легка, бадьора, запальна та самобутня пісня зачарує вас та спонукне до танцю. І струмуватись не варто, бо пісня дійсно гарна.

ЯРРА – Дівчина Небеса

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено