Івано-Франківськ

На тета-хвилі. Як франківка Роксолана “зцілює” під час медитації

Є вища сила, а тета-практик виступає провідником. Просто треба довіритися.

IMG 20201029 010819 692

Як франківка Роксолана “зцілює” під час медитації і що таке тета-хілінг?

Коли людина прагне духовного та фізичного зцілення, то звертається у молитві до Бога, священника, лікаря. Деякі прикарпатці обирають ще один варіант – тета-хілінг.

Що це таке, кому і як допомагає та як не потрапити до  рук шахрая – для читачів ПІК розповіла сертифікований практик тета-хілінгу Роксолана Попадинець.

IMG 20201029 010827 262

– Роксолано, розкажіть, будь ласка, про себе. Чому вирішили займатися тета-хілінгом?

– Я приватний підприємець, мама двох дітей та художниця. Мене завжди цікавила медитація та різні техніки, особливо нові. Спочатку я прочитала книгу Віанни Стайбл про тета-хілінг. Також я мала причину, щоб піти на навчання. Близько чотирьох років я не могла завагітніти другою дитиною. Сесія тета-хілінгу була для мене останньою інстанцією, бо з чоловіком вже все перепробували. У серпні минулого року я пройшла навчання, а через півтора місяці мала результат – завагітніла. Все тому, що пропрацювала свої страхи, усунула “блоки”.
Зараз я сертифікований практик тета-хілінгу та інструктор техніки Аccesse Вars.

– Поясніть, що таке тета-хілінг?

– Відомо, що мозок людини працює у кількох частотах – це гамма-, бета-, альфа-, тета- і дельта-хвилі. На тета-хвилі ми знаходимось перед сном і після пробудження. Тета-хілінг (тета-зцілення) – це метод спілкування на тета-хвилі. Це робота з підсвідомістю, пошук переконань, які заважають та їх зміна.

Коли перебуваємо на цій хвилі, то відчувається зв’язок з іншими енергіями – Богом, Всесвітом чи іншою вищою енергією. Те, що людина задумує у цей час, зазвичай збувається. Не дарма кажуть, що наші думки матеріалізуються.

– Як відбувається знайомство клієнта з цією технікою?

– Сесія може бути вживу або онлайн. Людина приходить із певним запитом, а я спілкуюся з нею, даю питання і ми знаходимо причину проблеми й те, що заважає мрії здійснитися. Під час перебування на тета-хвилі людина розслаблена. Є кілька планів буття і я піднімаюся до рівня Всесвіту. Звідти сканую, що людині треба “почистити”. У кожного це відбувається по-різному: хтось бачить картини, слова, відчуває чи просто знає. До мене зараз частіше інсайти приходять картинками. Це іноді самій важко пояснити. Просто бачу і все. З практикою це відкривається.

Є вища сила, а тета-практик виступає провідником. Просто треба довіритися.

– Це можна частково порівняти із роботою психолога? Він теж шукає проблему та її вирішення.

– Можна. Та до психолога треба ходити може 10 разів, а з тета-хілінгом рішення знайти можна на першій сесії. Це залежить від запиту людини та чи вона готова до зцілення, до нового бачення ситуації.

– Чи популярна ця техніка у Франківську? З чим звертаються люди?

– В Україні тета-хілінг практикують приблизно 4 роки. Певно тому, що у нас люди більш релігійні, хоча тета-хілінг цьому не суперечить. Зараз курси проводять й у Франківську. Колись так було і з йогою, яку вважали приналежністю чужої культури, а тепер вона популярна.
Люди звертаються із запитами щодо здоров’я, вагітності, бізнесу, творчості, стосунків, шукають своє призначення.

– Не всі визнають дієвість тета-хілінгу, він навіть визнаний псевдонаукою. Що про це думаєте?

– Для мене це практика, а не наука. Знаєте, лікарі теж бувають різні: у декого виходить робити свою роботу добре, у декого – ні. Результат залежить і від практика, і від клієнта. У нашій справі головне не нашкодити людині й щоб вона сама була готовою до змін.

Запити є різні. Наприклад, хтось хоче заробити одразу сто тисяч доларів. Та якби клієнтка одразу отримала таку суму, то її мозок би на це адекватно не відреагував. Навіть щодо молитви радять просити у Бога не те, що хочете, а те, що потрібно. Чи я бачу, що жінка неідеальна мама. Самотужки я не можу це змінити, поки людина не дозволить. Чи мій приклад. Я не могла завагітніти, поки не “почистила” підсвідомість від різних страхів та “блоків”.

– Також є думка, що під час тета-хілінгу присутній ефект плацебо – самопочуття людини тимчасово покращується тому, що вона у це повірила.

– Так, звісно. Результат залежить від багатьох факторів. Як я казала, і від інструктора, клієнта, від того, чи завершена сесія. Ефект плацебо відомий та доведений. Всі також знають, що наші думки матеріалізуються.

– До вас звертаються щодо здоров’я. Чи може людина собі нашкодити, якщо вирішить, що її вилікує медитація й не звернеться вчасно до лікаря?

– Кажуть, що хороший психолог не той, що повчає, а який вислухає. Так і я слухаю, не даю поради щодо походу до церкви чи лікаря. Та до медика варто піти, щоб він підтвердив діагноз. Так було з моїм чоловіком – він отримав перелом, ходив до лікаря, але біль ми зняли з допомогою тета-хілінгу.

У нас є правило – не нашкодити людині. А незадоволені роботою є у всіх сферах.

– Сесія тета-хілінгу дорога. Чим це обгрунтовано?

– Навчання тета-хілінгу у всіх країнах одинаково коштує – один курс 300 доларів. Мова про навчання для себе. Інша ціна, якщо вчишся на інструктора. Одна сесія у мене коштує 1500 гривень та у кожного ціни різні.

– Ваші клієнти переважно заможні люди?

– Ні. До нас приходять люди, які пройшли вже всі інстанції. Якщо біль зник, запит виконаний, то готові платити. Також приходять ті, хто хоче відкрити для себе щось нове. У них покращується настрій, стають спокійнішими, стосунки з друзями і сім’єю покращуються, людина знає, як здійснити свою мрію.

– Як людина має перевірити, що йде на сеанс дійсно до практика тета-хілінгу? Як не потрапити до рук шахрая?

– Треба орієнтуватись на відчуття, зрозуміти для себе, чи людина викликає довіру. Читати відгуки в Інтернеті, зважати на рекомендації знайомих.

Є момент, коли людина боїться потрапити до шахрая, то може такими думками це притягнути. Може спрацювати карма. Також раджу спробувати працювати з кількома інструкторами й обрати для себе того, хто підходить по енергетиці.

IMG 20201029 010829 843

– Нещодавно у вас відбулася перша персональна виставка картин “Крила”. Розкажіть про неї.

– Я закінчила колись художню школу та щось заважало мені малювати. Знову потяг до творчості з’явився під час медитації під час другої вагітності. Перші картини мені наснилися. Є серія “зцілюючих” картин.

Для виставки обрали серію “Крила”. Крила дають мені відчуття злету. Адже кожна людина в дитинстві літала уві сні. Це можливість бути за межами реальності, мріяти, думати про щось, крім буденності.

IMG 20201029 010816 277

– Кажете, є серія “зцілюючих” картин. Що це означає?

– Тета-хілінг дає можливість “зарядити” речі. Для цього треба з’єднатися з тета-хвилями, чого нас цього навчили. У мене є картини, які відповідають за розкриття енергетичних центрів. Я їх не продаю, але вирішила перенести зображення з картин на подушки, футболки, хусточки. Заряджаю ці речі на гроші, гарні стосунки, жіноче здоров’я, зв’язок з Творцем, на те, чого бажає людина.

– Ви проводите сесії у техніках тета-хілінгу, Аccesse Вars, запустили марафон, розробляєте медитації, малюєте і це все під час декрету. Як вдається поєднувати та чого чекати від вас у майбутньому?

– Молодша донечка дуже чутлива і дозволяє спілкуватися з клієнтами у чаті. Стараюся вирішувати справи онлайн та по телефону. Поки не малюю, бо перед виставкою ідеї виливалися потоком. Хочеться бути тут і зараз, насолоджуватися моментом.
Зараз роблю акцент на Аccesse Вars – це енергетичний масаж 32 точок на голові людини. Запустила марафон “Стань кращою версією себе”, де є багато практики, психологічних моментів. Запускаю енергію на весь процес, знаю, у цьому є певна сила.

Звісно, займаюся саморозвитком. Дехто йде тільки у духовність, щоб бути відірваним від світу, та заземлятись теж треба вміти. Знаю, що практичні знання поєднані з духовними практиками – це класно.

Інтерв’ю вела Марія Гурецька.

Читайте також:

Як прикарпатець працює в IT-сфері Нідерландів

Одна з двох франківських доул: про професію, етичний кодекс та партнерські пологи

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено