Івано-Франківськ

В Івано-Франківському університеті нафти і газу презентували унікальну для України програму інженерії

Для навчання й практики студентів цієї програми в університеті відкрили сучасну лабораторію та комп’ютерний клас.

Photo 28

В Івано-Франківському університеті нафти і газу знакова подія: відбулась презентація першої в Україні освітньої програми бакалаврського рівня вищої освіти «Інженерія відновлюваної енергетики», повідомляє прес-служба вишу, пише ПІК.

Photo 7 1

В Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу (ІФНТУНГ) для навчання й практики студентів цієї програми відкрили сучасну лабораторію та комп’ютерний клас. Це стало можливим завдяки ґранту від USAID Проєкту енергетичної безпеки.

Photo 2 1

 «Від  Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через Проєкт енергетичної безпеки (ПЕБ) на цей проєкт університет отримав понад два мільйони гривень. 80% коштів витратили на обладнання для лабораторії, а також на програмне забезпечення” – розповідає гарант освітньої програми, проректор ІФНТУНГ Максим Карпаш.

Він також додає, що за рівнем технічного забезпечення та рівнем кадрового та програмного забезпечення, рівню співпраці з працедавцями – то в в університеті, без перебільшень, найкраща  лабораторія в Україні для підготовки фахівців такого профілю. Також вуз має багато партнерів за кордоном, з якими будуть академічні обміни.

Photo 5

“Тому сміливо можна вважати цю лабораторію й світового рівня», – каже проректор ІФНТУНГ Максим Карпаш.

Читайте також:

Двом науковцям Прикарпатського університету призначили стипендії Кабінету міністрів

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено