Івано-Франківськ

Калуш відновлює пільгові рейси міського транспорту

Кількість пасажирів в автобусі не має бути більшою, ніж кількість місць для сидіння.

Калуш відновлює пільгові рейси

Калуш відновлює пільгові рейси міського транспорту в звичайному режимі з понеділка, 16 листопада, повідомляють на офіційному сайті  Калуської міської  ради, пише ПІК.

“Інформуємо, що з 16.11.2020 року буде відновлено рух міського пасажирського транспорту загального користування в звичайному режимі, в тому числі «пільгові» рейси”, – йдется у повідомленні.

При цьому влада нагадує, що перевезення пасажирів буде здійснюватися при умові дотримання обмежувальних заходів, передбачених постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. №641 (зі змінами).

Нагадаємо, що постанова забороняє перевезення пасажирів, які не використовують респіратор або захисну маску. Кількість пасажирів не має бути більшою, ніж кількість місць для сидіння, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу.

13 листопада 2020 року відбулося позачергове засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС на якому розглянуто зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 року № 641. 

“Відповідно до внесених змін в Україні більше не будуть встановлюватися кольорові рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19, а встановлено карантинні обмеження, які будуть діяти на всій території України”, – йдеться у повідомленні комісії про так званий “карантин вихідного дня”.

Читайте також:

Стали відомі деталі ухвали уряду про зміни до правил карантину в школах

Госпіталізація та операція: ніхто не має права їх перенести, якщо це загрожує життю та здоров’ю пацієнта

В Іспанії заявили для українців жорсткі вимоги на в’їзд в країну

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено