Івано-Франківськ

Стали відомі деталі ухвали уряду про зміни до правил карантину в школах

Заборонено працювати закладам освіти, де більш як 50% учнів та персоналу перебувають на самоізоляції через контакт з хворим на коронавірус.

uryad uhvaliv 600x400 1

Зміни до правил карантину Уряд ухвалив 11 листопада. Відтепер на всій території України вводять нові обмеження. Відповідне рішення Кабінету Міністрів вже оприлюднено на Урядовому порталі, пише ПІК.

Згідно з рішенням, забороняється відвідувати заклади здобувачами освіти групами кількістю більш як 20 осіб, крім закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної та спеціалізованої мистецької освіти.

Також заборонено відвідування закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, спортивної та спеціалізованої мистецької освіти, якщо більш як 50% учнів та персоналу закладу освіти перебувають на самоізоляції через контакт з пацієнтом, в якого підтвердили COVID-19.

Дані норми діють для закладів освіти на всій території України, оскільки останні зміни до правил карантину скасовують розподіл на окремі зони епідемічної небезпеки – «зелену», жовту», «помаранчеву» та «червону».

Нагадаємо, МОН спростувало інформацію в ЗМІ щодо встановлення у 2020/2021 н.р. зимових канікул в період із 28 грудня 2020 року до 10 січня 2021 року та з 15 до 21 лютого 2021 року. Міністерство не надавало жодних офіційних листів-рекомендацій щодо цього питання.

Читайте також:

Знай наших! Прикарпаття має чемпіонів та призерів чемпіонату світу з самбо (ФОТО)

Чому на Україну чекає аномально тепла зима: пояснення кліматолога

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено