Івано-Франківськ

У Городенківському районі погіршилась ситуація щодо COVID-19: за добу +30 хворих

Перед відновленням навчання в закладах освіти провели нараду з питань запобігання поширення коронавірусу серед учнів.

630 360 1605030219 478

У Городенківському районі вже третій день збільшується кількість інфікованих коронавірусом, пише ПІК з посиланням на інформацію, яку щодня оприлюднюють на сайті Городенківської РДА.

“За даними Снятинської міжрайонної філії ДУ «Івано-Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України» станом на 09.00 год. 13 листопада 2020 року у Городенківському районі виявлено та лабораторно підтверджено 1083 випадки захворювання на COVID-19”, – йдеться у повідомленні РДА.

Враховуючи те, що станом на вчора було зафіксовано з початку пандемії 1053 захворювання на коронавірусну хворобу, то кількість нових хворих збільшилась за останню добу на 30 осіб, 9 із них- мешканці Городенки.

16 листопада 2020 року в районі мають відновити навчальний процес у закладах освіти. З огляду на епідемічну ситуацію начальник відділу освіти Городенківської РДА Світлана Івасюк провела нараду із керівниками освітян.

“Дано доручення керівникам освітніх закладів моніторити захворюваність учасників освітнього процесу, за результатами котрого будуть прийматися рішення щодо подальшої форми навчання”, – повідомляє РДА.

Нагадаємо, що на Прикарпатті за останню добу додалися 572 ковідних випадки. На вчора, 12 листопада, було +609.

Читайте також:

Стали відомі деталі ухвали уряду про зміни до правил карантину в школах

В Іспанії заявили для українців жорсткі вимоги на в’їзд в країну

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено