Івано-Франківськ

Завтра в Україні можуть відмінити карантин вихідного дня

Прем'єр Денис Шмигаль хоче зібрати на онлайн-зустріч мерів великих міст через ігнорування карантину вихідного дня.

карантин вихідного дня

Завтра в Україні можуть відмінити карантин вихідного дня. Сьогодні, 16 листопада, у Верховній Раді зареєстрували проект постанови про його скасування. Про це в ході засідання Погоджувальної ради Верховної Ради повідомила в.о. спікера парламенту Олена Кондратюк, пише ПІК.

“Під моїм керівництвом і керівництвом усіх політичних фракцій і груп було зареєстровано спеціальну постанову №4381 про рекомендації скасувати карантин вихідного дня урядом”, – сказала Кондратюк.

За її словами, Кабмін прийняв неоднозначне рішення про локдаун на вихідних, в результаті багато українців опинилися в безвихідному становищі.

Представник “Слуги народу” Олександр Корнієнко сказав, що “слуги” підтримують розгляд проєкту постанови на засіданні 17 листопада, але ще будуть визначатися, як голосувати.

Кондратюк також пропонує розглянути на засіданні у вівторок постанову №4320 про своєчасне інформування громадян в разі посилення протиепідемічних заходів.

З відкритих джерел відомо, що прем’єр Денис Шмигаль збере на онлайн-зустріч мерів великих міст через ігнорування карантину вихідного дня.

Читайте також:

В Івано-Франківській області знизилась кількість нових випадків коронавірусу: – 115 за добу

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено