Івано-Франківськ

У Коломиї для учнів 5-11 класів відновлюють очне навчання

З 18 листопада 2020 року освітній процес у закладах освіти відбуватиметься у звичному режимі з дотриманням протиепідемічних вимог.

У Коломиї для учнів 5-11 класів відновлюють очне навчання.

Про це йдеться на сторінці Управління освіти Коломийської міської ради, пише ПІК.

j

“До уваги учасників освітнього процесу! З 18 листопада 2020 року освітній процес у закладах освіти відбуватиметься у звичному режимі з дотриманням протиепідемічних вимог (рішення міської комісії ТЕБ та НС від 17.11.2020р. №48).”, – йдеться на сторінці.

Міська комісія ТЕБ та НС рекомендує відновити з 18 листопада 2020 року відвідування закладів освіти здобувачами освіти за умови дотримання в них відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю стану здоров’я учнів. Термін: до стабілізації епідситуації.

Протокол № 48 позапланового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 17 листопада 2020 року. 

Слухали: 2. Про відновлення освітнього процесу в навчальних закладах, враховуючи епідемічну ситуацію в місті Коломиї та в сільських населених пунктах Коломийської об’єднаної територіальної громади (с.Воскресинці, с.Шепарівці, с.Іванівці, с.Товмачик, с.Саджавка).
1. Враховуючи епідемічну ситуацію, спричиненою гострою респіраторною хворобою COVID-19 серед дітей середнього та старшого шкільного віку, комісія рекомендує відновити з 18 листопада 2020 року відвідування закладів освіти здобувачами освіти за умови дотримання в них відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю стану здоров’я учнів.
Термін: до стабілізації епідситуації.
2. Начальнику управління освіти міської ради (Любомир Бордун) забезпечити посилення щоденного моніторингу захворюваності дітей. В разі погіршення епідемічної ситуації рекомендувати керівникам закладів освіти переводити здобувачів освіти на дистанційне навчання.
Термін: до стабілізації епідситуації.
3. Контроль за виконанням рішення комісії залишаю за собою.

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено