Івано-Франківськ

У Франківську розпочалася перша сесія оновленої обласної ради (ФОТО, ВІДЕО)

У п’ятницю, 20 листопада, в Івано-Франківську зібралася перша сесія обласної ради нового скликання.

Зокрема, на початку засідання напутні слова народним обранцям мовили представники прикарпатського духовенства. Вони закликали депутатів до єдності.

Багато партій, але як Україна одна і Прикарпаття одне, тому всі разом сконсолідуйтеся для людей нашого краю, щоб спільно працювати для добра наших жителів“, – наголосив у своєму виступі Архиєпископ і Митрополит Івано-Франківський УГКЦ високопреосвященний владика Володимир Війтишин. 

Власне, до обласної ради увійшли представники шести політичних партій: “Свобода”, “Європейська Солідарність”, “За майбутнє”, “Платформа громад”, “Батьківщина” та “Слуга народу”. Загалом . Загалом, мандати отримали 84 депутати, повідомляє ПІК.  

zobrazhennya viber 2020 11 20 10 56 12

Депутати проголосували за склад тимчасової президії новообраної ради. До неї увійшли Сич Олександр Максимович, Гладій Василь Іванович, Палійчук Микола Васильович та Басараб Сергій Михайлович.

Лічильну комісію утворили з десяти осіб, пропорційно до кількості обраних депутатів (82 – “за”).

zobrazhennya viber 2020 11 20 10 56 04

Дозвольте подякувати обласній ТВК за якісно проведену роботу, за проведені вибори, та можливість сформувати обласну раду восьмого демократичного скликання. Хочу привітати всіх новообраних колег із обранням. Я бажаю успіхів усім вам. П’ять років минають як один день“, – зазначив Олександр Сич.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено