Івано-Франківськ

Майже дві години медики намагалися повернути Марадону до життя

Перші подробиці смерті легенди світового футболу.

Диего Марадона / Getty Images

image 4 1

Повернути Марадону до життя не вдалося. Він відчув себе погано близько 10:00 сьогодні, 25 листопада. Вже через дві години серце великого футболіста зупинилося назавжди, незважаючи на зусилля лікарів, які весь цей час намагалися повернути його до життя, пише портал Clarin, повідомляє УНІАН.

Легендарний аргентинський футболіст, капітан, а потім тренер збірної Аргентини Дієго Марадона помер в колі сім’ї. Це сталося в районі Сан-Андрес в провінції Тігре Буенос-Айреса, де він оселився кілька днів тому після операції на головному мозку.

Також видання зазначає, що в останні дні його сім’я і оточення помітили, що Марадона “дуже стурбований і нервує”. Тому хотіли відправити його на Кубу для реабілітації. Там він вже провів кілька років у боротьбі із залежністю від кокаїну.

Уряд Аргентини оголосив в країні триденний траур у зв’язку зі смертю легендарного футболіста і тренера Дієго Марадони, який помер у віці 60 років. Будуть приспущені національні прапори.

ВІКІПЕДІЯ: Дієго Армандо Марадона – аргентинський футболіст, який грав на позиціях атакуючого півзахисника і нападника. Виступав за клуби «Архентінос Хуніорс», «Бока Хуніорс», «Барселона», «Наполі», «Севілья» та «Ньюеллс Олд Бойз». Провів 91 матч і забив 34 голи в складі збірної Аргентини. Чемпіон світу 1986 року.

Читайте також:

Померла дружина Лобановського – легендарного тренера “Динамо”

На Прикарпатті помер видатний хірург

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено