Івано-Франківськ

Вибір ПІК №24 : кіно і книга

Сьогодні у нас в рекомендованих новорічний фільм і "Галя без голови".

Кіно

Сьогодні рекомендуємо переглянути фільм – “200 цигарок”.

Фільм для тих, хто хоче відпочити від порції “солодких” різдвяних історій для сімейного перегляду. Це й фільм не про пригоди в сімейному колі, а про гучну вечірку.

200.Cigarettes.1999.mp4v.ru

Різношерста молодь зібралася напередодні Нового Року на одній з вечірок в центрі Нью-Йорка. Деякі туди з’явилися поодинці, хтось прибув парами – як Люсі й Кевін. Але поки Кевін скаржиться на життя, прагматична Люсі вже зайнята спокушанням їхнього чудового бармена. Той, хто бував на таких вечірках, пам’ятає знайомі почуття: спогади і очікування нової любові, коли годинник б’є 12 … Коли ж настав ранок, мало хто очікував, що виявиться зовсім в іншому ліжку …

200 cigarettes

Книга

Люко Дашвар – “Галя без голови”. 

Думки про книгу неоднозначні. Тому рекомендуємо і вам почитати особливо тим хто знайомий із творчістю Люко Дашвар і сказати “чи та письменниця чи вже ні?”.

img 35345

Загалом книга про Галю, життя якої перевернулось з ніг на голову після спроби допомогти одній людині. Дівчина втратила все: роботу, чоловіка, друзів, віру в людей….Галю накрив і страх…і кохання.

У книзі справді багато сюжетних елементів, які тісно переплітаються, а всю загальну картину можна побачити лише наприкінці. Дивуюсь, як можна поєднувати очевидні речі з непередбачуваними. Треба і таке вміти. Темп оповіді надзвичайно швидкий. А фіналочка взагалі суцільний екшен.

Цікавого вам читання та перегляду!

З Вами Надя Дзінько, ПІК.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено