Івано-Франківськ

Прикарпатців попереджають про небезпечне м’ясо з Польщі

У м'ясі механічної обвалки, яке надійшло до України з Польщі, виявили сальмонелу.

Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, пише ПІК.

“Виявили Salmonella enterica ser. Infantis (presence 25/g) в замороженому курячому м’ясі з гомілок, що експортувалось з Республіки Польща (виробник: PIRI PIRI Sp.z.o.o., Myslowice) до країн-членів ЄС, після чого зазначену продукцію переробили на м’ясо механічної обвалки (продавець: Wealthon corporate finance spolka z organiczona odpowiedzialnoscia, Warszawa), яку експортували до України – партія 21 000,0 кг, (отримувач: ТОВ «Глікон», вукл. Фосфорна 8/4, м. Дніпро, 49102)”, – йдеться у повідомленні.

Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві та/ або здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва та /або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність.

Шановні споживачі! У разі виявлення в обігу цієї продукції, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392, або звертайтесь до територіальних управлінь.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено