Івано-Франківськ

На Рожнятівщині видали довідник про футбол: в числі авторів свящинник Михайло Луців

У виданні є, зокрема, цікаві статті, унікальні документи, а також фотографії з особистих архівів родичів футболістів та вболівальників.

132546542 417365762794941 2240324653551532300 o

На Рожнятівщині побачило світ кольорове видання про футбол, над яким працювали Римарчук Любомир, Василишин Роман та о. Михайло Луців. Йдеться про інформаційно-статистичний довідник «Рожнятівщина Футбольна», повідомляють у Рожнятівщина PROZORRO , пише ПІК.

Видання охоплює етапу розвитку футболу за часів Незалежності України на теренах району.

“Книга містить фактологічні та цифрові дані команд Рожнятівщини, учасників чемпіонату та першості району з футболу, кубків, а також обласних змагань. Представлені результати матчів та турнірні таблиці, статистичні дані бомбардирів, чемпіонів ліг, володарів кубків, біографії футболістів родом з Рожнятівщини, які виступали на професійному рівні”, – повідомляють у дописі.

Також використані ексклюзивні матеріали, знайдені в архівах, документальні підтвердження різних засідань футбольних органів, оригінальні протоколи з низки зустрічей, фотографії з особистих архівів родичів і вболівальників, наданих спеціально для довідника.

Привертають увагу й ілюстрації й фотографії чемпіонів та переможців ліг, володарів кубків і видатних гравців. Цікаві статті з обласних змагань, підсумки завершених чемпіонатів, авторські матеріали та багато іншої інформації.

В мережі зазначають, що видання можна придбати.

Читайте також:

Люди Прикарпаття: історії, що надихають – саксофоніст Андрій Чепіль (ВІДЕО)

Майже 60% опитаних на сайті у Коломиї хотіли б святкувати Різдво 25 грудня

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено