Івано-Франківськ

Фільм «Мої думки тихі» отримав нагороду на фестивалі у США

Головні ролі виконують Ірма Вітовська та Андрій Лідаговський.

179896 scaled

Український фільм «Мої думки тихі» Антоніо Лукіча отримав нагороду на кінофестивалі у Санта-Моніці (США). Його було названо найкращим міжнародним ігровим фільмом.

Про це повідомляє Правда ІФ, пише ПІК.

7FBE5310 E80B 48BA B4A3 2E8C72DB2322 w1200 r1

Міжнародний кінофестиваль у Санта-Моніці (SMFF) спеціалізується на показі американського та міжнародного незалежного кіно. Проводиться некомерційною кінофундацією Малібу, створеною в 1997 році. Фестиваль організований професійними режисерами, які активно знімають фільми, телебачення та інший розважальний контент.

Фільм «Мої думки тихі» побував в українському прокаті минулого року та мав великий глядацький та фестивальний успіх. Зокрема, фільм було названо найкращим фільмом року за версією Української кіноакадемії.

«Мої думки тихі» – це українська комедія про звукорежисера, якому потрібно записати звуки закарпатських тварин. Герой вирушає в робочу поїздку з мамою, що морально ускладнює процес виконання завдання.

Не примітивний гумор, звичайна, не занадто літературна українська мова, «живі», природні діалоги, зрозумілі персонажі, абсурдні життєві ситуації – все це описує «Мої думки тихі». 

orig

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено