Івано-Франківськ

Циклон в дії: на Західну Україну насуваються зливи

Погода у середу, 3 лютого, буде теплою, але місцями дощовою.

Синоптики прогнозують значне потепління майже в усіх областях України, окрім північних. А от на Західній Україні дощитиме, пише ПІК із посиланням на Укргідрометцентр. 

На Західній Україні зранку і до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Вночі йтиме дрібний дощ, який посилиться вранці, але до середини дня він повинен припинитися. Температура повітря становитиме +5…+7 градусів.

На Івано-Франківщині сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Вранці можливий дрібний дощ. У другій половині дня опадів не очікується. Температура вдень +6…+8 градусів. 

ukraine 1

3-го лютого в західних областях та на Півночі очікується дощ та мокрий сніг, у Карпатах, скоріше, сніг. На решті території України – без особливих опадів. 4-го лютого, у четвер, в Україну прийде циклон, який зумовить через теплу погоду переважно дощі. А з п’ятниці до нас знову почне запливати морозне повітря“, – розповіла у своєму прогнозі синоптикиня Наталка Діденко.

До слова, за останні 130 років 3 лютого: максимальна температура становитиме +15.1° (2002 р.), а мінімальна – 23.5° (2003 р.).

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено