Івано-Франківськ

У Бурштині таки звільнили директорку школи: що далі

Оголосять і проведуть відкритий конкурс на посади директорів школи №3 та школи №1.

Як писала ПІК раніше, 2 лютого у Бурштині відбулася позачергова сесія міської ради.

Найбільш резонансним було питання звільнення з посади директорки Бурштинської ЗОШ №3 Королишин Тетяни Михайлівни, повідомляє Бурштинська міська рада, пише ПІК.

145057623 3910760715650796 5901468375852114750 o scaled

За результатами широкого обговорення більшість депутатського складу проголосували за те, щоб уповноважити міського голову прийняти рішення щодо звільнення з посади директора школи №3 Королишин Тетяну Михайлівну у зв’язку із закінченням строку дії контракту або продовжити терміну дії контракту на визначений законом термін.

Оголосять і проведуть відкритий конкурс на посади директорів школи №3 та школи №1.

Міський голова Василь Андрієшин зазначив, що враховуючи усі обставини, які склалися, найкращим рішенням буде, якщо Тетяна Михайлівна візьме участь в конкурсі на посаду директора школи, який уже незабаром оголосять.

Також в ході сесії депутати прийняли рішення про те, щоб з 10 лютого 2021 року оголосити конкурс із визначення опорного закладу освіти Бурштинської територіальної громади, а також затвердили склад конкурсної комісії.

Проголосували депутати і за те, щоб до складу виконкому увійшли заступники міського голови Володимир Чуйко та Іван Драгун, яких було призначено вже після затвердження персонального складу виконавчого комітету.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено