Івано-Франківськ

У Долині “Правий сектор” виступив проти Коломойського: великі претензії щодо плати за землю (ФОТО)

Нафтова компанія використовує 150 га, за які мала б сплачувати у рік приблизно 20 мільйонів гривень в бюджет міста.

Зображення може містити: 1 особа, сидить та у приміщенні

У Долині відбулися громадські слухання щодо детального плану території по вул. Підлівче в м. Долина (землі ПАТ “Укрнафта”). Фактично йдеться про  конфлікт між громадою Долини та “Укрнафтою” (яка на 50% державна, але контролюється групою “Приват”, що належить Ігорю Коломойському), повідомляє прес-служба Долинського осередку Правого Сектора, пише ПІК.

“Суть конфлікту полягає у тому, що нафтовидобувна компанія відмовляється сплачувати орендну плату за землю та вимагає від міської ради зниження ставки податку”, – йдеться у повідомленні.

Загалом, за інформаією  прес-служби “Правого сектору”, компанія використовує 150 га, за які мала б сплачувати приблизно 20 млн. грн. на рік в бюджет міста. Здавалося б не великі кошти. Тим більше, що в попередні роки міська влада взяла на своє утримання об’єкти, що десятками років утримувалися за рахунок соціальних зобов’язань “Укрнафти”, а це зокрема: стадіон “Нафтовик”, Будинок Техніки, гуртожиток “Дружба”, садочок “Теремок”.

145645062 232033548629297 6295169057696197551 o scaled

“Правий Сектор”  звернувся до новообраного голови Івана Диріва та депутатського корпусу міськради не піддаватися на шантаж представників компанії “Укрнафта”.

Нагадаємо, що такі ж проблеми виникали при покійному очільнику Долини Володимиру Гаразду, та дійти порозуміння з великим бізнесом не вдавалося.

Читайте також: 

У Долині побудують новий торгово-офісний центр: мерія “дала добро”

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено